· 

Jean van Heddegem gaat onbedreigd op de overwinning af.

Ook deze week kwamen de jeu de boulers van Jeu de Woeles weer in actie op woensdagmiddag en donderdagavond. 

 

Op woensdagmiddag bleven Cees Slee en Jaap Looy als enige van de 23 spelers zonder nederlaag in de drie zomercompetitieronden. Jean van Heddegem gaat onbetwist met ruime voorsprong aan de leiding in het algemeen klassement met een winstpercentage van 79. Hij wordt met een percentage van 67 gevolgd door Jaap Looy en Aren van der Aa. Beste dame is Roza van der Slot met 60% op plek 7.

 

Donderdag kwamen 21 spelers in actie. Jaap Looy, Jan Wezemer en Lyda Buitenhuis bleven hier ongeslagen. Het algemeen klassement van de donderdag wordt ook hier onbedreigd aangevoerd door Jean van Heddegem (winstpercentage 84,6%), gevolgd door Jaap Looy (65,5%) en Rob van Leeuwen (59,4). Beste dame is Maja Postma met 52,2% op plek vier.