· 

AV Spark Bootcampers ploggen.

In het kader van World CleanUp Day op 19 september heeft de Spark bootcamploeg in de omgeving van de atletiekbaan geplogd. Ploggen is een combinatie van zwerfvuil opruimen en tegelijkertijd sporten. Van plastic zakken en  handschoenen voorzien door gemeente Nissewaard ging de ploeg in kleine groepjes op stap (1,5 m afstand!).  

 

De volle zakken werden afgevoerd met een aanhangwagen. Het was een hele happening waarbij veel gelachen werd. De bootcampoefeningen werden niet vergeten, want daar ging het uiteindelijk ook om. Bij vier blikjes moest je tien kniebuigingen maken, bij een bijzonder voorwerp tienmaal planken en ga zo maar door. Het meest bijzondere voorwerp was een oude schoen…..het is niet te geloven wat je allemaal vindt. Maar dit is wel voor herhaling vatbaar, een combinatie van nuttige dingen. Straten worden weer schoon en je bent sportief bezig!!!
Hoewel, het ploggen zou eigenlijk overbodig moeten zijn.