· 

Volley Voorne Dames 1 beginnen met een mooie overwinning in de 1e klasse.

Vandaag was het dan zo ver. De eerste wedstrijd sinds een hele lange tijd. We keken er erg naar uit, maar we hadden ook de nodige zenuwen. Een thuis wedstrijd tegen Erasmus D2 stond op het programma.

 

Toen we eenmaal aan de wedstrijd begonnen, waren alle zenuwen gelukkig verdwenen. We speelden lekker vrijuit en bleken het niveau goed aan te kunnen. Er werden mooie combinaties gemaakt en leuke punten gescoord. Zo konden we de eerste 3 sets, met wat spannende momenten, binnen slepen. Helaas door, wat wij vermoeden, wat concentratie verlies hebben we de laatste set helaas weg moeten geven. 

Al met al een super eerste wedstrijd waarbij we trots zijn op het resultaat. Was toch onze eerste wedstrijd in de 1e klasse!  Volg onze wedstrijden live via de stories op onze Instagram pagina! Voor een filmpje open hier.