· 

Nederlaag Eredivisieteam LTC Spijkenisse.

Het Life & Finance Eredivisieteam van Spijkenisse heeft zondag 20 september in Zuidwolde met 1-5 verloren van Sportverlichjting.com Suthwalda.

 

Thorsten Sollie en Jannick Lupescu openden in het Heren Enkelspel op baan 1 en 2 tegen Boy Westerhof en Niels Viksker. Zowel Thorsten als Jannick boden uitstekend tegenstand maar verloren met klein verschil hun wedstrijd.

 

Boy Westerhof-Thorsten Sollie: 6-4, 0-6, 6-3

Niels Visker-Jannick Lupescu: 7-5, 6-4.

 

In het derde enkelspel kon Glenn Smits in de eerste set nog goed meekomen, maart in set 2 kwam hij er niet aan te pas tegen Tim van Terheijden. Glenn verloor met 5-7, 1-6. Op hetzelfde moment bestreed Boy Vergeer Jarno Jans. Boy ging ten onder met 1-6, 4-6. Spijkenisse op een 0-4 achterstand.

 

Heren Dubbel 2 bracht het eerste en enige puntje van de zondag binnen. Thorsten Sollie en Stefan Weeda wonnen van Tim van Terheijden en Erik Dallinga. De setstanden: 6-1, 6-4. Heren Dubbel 1 kon dat niet evenaren. Glenn Smits en Matthew Pierot verloren met 1-6, 2-6 van Boy Westerhof en Niels Visker.

 

Na het 3-3 gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen Heerhugowaard 1, nu dus een grote uitnederlaag. Zondag volgt misschien herstel tegen Muller Bouw De Pettelaar. De Bosschenaren komen naar Spijkenisse waar de wedstrijd zondag 27 september om 12.00 uur begint. De Bosschenaren leden gisteren een 2-4 thuisnederlaag tegen Lewabo, terwijl ze vorige week de competitie begonnen waren met 5-1 winst op Naaldwijk 1.