· 

Nieuws van maandag 21 september 2020.

* Alle sportuitslagen hebben wij hier voor u op een rijtje gezet: badminton, basketbal, handbal, hockey, honk- en softbal, tafeltennis, eredivisietennis voetbal en volleybal. Op onze Facebookpagina hebben wij een heleboel wedstrijdverslagen en foto's gedeeld; soms wedstrijdverslagen van onszelf.

* Voorzitter Ben Sebel van Handbalvereniging Olympia Spijkenisse (HVOS) was te gast in de radio uitzending van zaterdag 19 september. Lees de uitwerking van het interview hier.

* Het wedstrijdverslag van OACN Boys leest u hier.

* Belofte wielrenner Daan van Sintmaartensdijk (Zuidland) laat zich zien in de Gooikse Pijl (België), zit mee in een kopgroep en klasseert zich in dezelfde tijd als winnaar Danny van Poppel als 37e. Lees hier meer.

* Belofte wielrenner Daan Hoole (Zuidland) rijdt de Gooikse Pijl (België) uit en finisht na veel werk verricht te hebben voor de ploeg in het laatste groepje dat op 4 min 13 van winnaar Danny van Poppel over de streep kwam. Ploeggenoot Jordi Meeus wordt 4e. Lees hier meer.

* Na de weekend lockdown, gaat vandaag de accommodatie van vv Nieuwenhoorn weer open. Lees hier waarom.

* Nu de eerste nachtvorst is geweest, begint het bij IJsclub Nooit Gedacht (Oudenhoorn) weer te kriebelen.

* Goede vangst dit weekend bij Hengelsportvereniging Het Voornse Kanaal. 

* Enkele PRC Deltajeugdleden aan de start van de lastige Ronde van Gelderland. Het was afzien op de graffel/grindstroken. Lees hier meer.

 

Nog veel meer actueel sportnieuws van dit weekend op onze Facebookpagina.

*