· 

OACN verliest op eigen terrein tegen ZVG/Cagemax

Na de overwinning van afgelopen vrijdag bij Transito kreeg OACN dit maal Cagemax op bezoek. Cagemax is dit seizoen een van de kanshebbers voor de titel, dus beloofde het een lastige avond te worden voor OACN.

 

De eerste fase van de wedstrijd verliep redelijk gelijk op. En qua kansenverhouding was OACN de bovenliggende partij. Echter wist OACN in de fase niet het net te vinden. Cagemax ging in tegenstelling tot OACN zuiniger om met de mogelijkheden en wist de openingstreffer te maken. Vanuit balverlies bij OACN werd de keeper omspeeld en de 0-1 op het bord gezet.

Hierna volgde veel grote kansen voor OACN, maar helaas voor de thuisploeg wilde de bal er niet in. De laatste fase van de 1e helft ging OACN met meer druk vooruit spelen en hierdoor ontstond er tot 2 maal toe een counter mogelijkheid voor Cagemax beide mogelijkheden werden benut en zo was de ruststand 0-3.

Na rust ging OACN met hoge druk spelen, echter tot 2 maal toe werd er niet goed omgeschakeld en liep Cagemax uit tot 0-5. Na de 0-5 benutte OACN dan eindelijk 1 van de vele kansen die ze op dat moment al gehad hadden en werd zo de score teruggebracht naar 1-5. Een comeback zat er echter niet meer in daar na de 6e overtreding van OACN in de 2e helft de bal op 10 meter ging voor Cagemax. Deze bal werd binnen geschoten en zo stond de stand dus op 1-6. Vervolgens liep Cagemax nog verder uit naar 1-7. OACN wist voor het eindsignaal nog wel iets terug te doen en scoorde hierin nog 3 maal en zo was de einduitslag 4-7.

 

Wedstrijd verslag: Dennis Vermeer.

Foto's: Ruud Vermeer : https://flic.kr/s/aHsmQS9YDc