· 

Jakub Czarny Man of The Match bij de Repelaer.

Jakub Czarny was de Man of The Match bij De Repelaer 1-Docos 5 in de 2e klasse E van de reguliere tafeltenniscompetitie. Het Spijkenisser team won met 7-2 van de Leidenaren.

 

Zonder de geblesseerde Jeffrey Tempelman ontvingen Jakub Czarny, Marcel van der Sterre en Daniel Koppenol de Leidenaren Patrick Duivenvoorde, Rezgar Mohammed Mustafa en Frank Tinkelenberg in eigen huis aan de Salamanderveen 350 in Spijkenisse. En de Spijkenisser mannen kwamen uitstekend uit de startblokken na de Covid-19-lockdown. Ze behaalden een grote overwinning en nemen resoluut de leiding in de 2e klasse E van de afdelingscompetitie.

 

Jakub Czarny werd de Man of The Match. Hij kende geen enkel moment problemen tegen zijn drie tegenstanders en won telkens met 3-0.

 

Marcel van der Sterre verslikte zich in zijn openingswedstrijd tegen Patrick Duivenvoorde (0-3) en knokte zich vervolgens naar overwinningen op Frank Tinkelenberg (3-0: 11-5, 11-9, 11-9) en Rezgar Mohammed Mustafa (3-0: 11-7, 13-11, 11-8). 

 

Daniel Koppeol begon met 3-1 winst op Frank Tinkelenberg, verloor met 0-3 van Rezgar Mohammed Mustafa om met een 3-1 zege op Patrick Duivenvoorde te eindigen (11-5, 15-13, 7-11, 11-9).

 

Een uitstekend begin van de najaarscompetitie! In de afgebroken voorjaarscompetitie stonden de mannen in een andere poulesamenstelling op een keurige 2e plaats op ruime achterstand van koploper Tavenu 2. Wat gaat deze competitie de Spijkenisser vlaggendragers brengen???

Deze week zijn de mannen vrij. Dit in verband met het feit dat er maar vijf teams in de poule ingedeeld zijn. Volgende week vrijdag 2 oktober 2020 opnieuw een thuiswedstrijd. Dan tegen Xerxes 1.

 

Van links naar rechts Daniel, Marcel en Jeffrey.