· 

2e competitiewedstrijd dames

De dames spelen vandaag hun 2e competitieronde.

Dit zijn de wedstrijden van deze zaterdag 26 september 2020.

 

2e klasse B

Zuidland tegen Maense. Beide verloren hun eerste wedstrijd en willen vandaag graag punten pakken. Zeker omdat Zuidland dit seizoen mee wil doen in de top. Wat kunnen de dames tegen Maense? De wedstrijd begint om 14:30 uur.

 

3e Klasse G

SVO DKS'17/Axel tegen Nieuwenhoorn is verplaatst naar 14 november 2020.

 

4e Klasse D

Hekelingen tegen VDL. VDL begon met een winst en Hekelingen begint vandaag aan haar competitie. De dames waren vorig seizoen zeer goed bezig en willen die vorm ook dit seizoen graag laten zien om zo het kampioenschap binnen te halen. Om 12:30 uur beginnen de dames in Hekelingen aan hun wedstrijd.

4e klasse F

GHVV'13 tegen Heinenoord en Rockanje tegen DVV'09. 

 

GHVV'13: de dames beginnen vandaag op Guldeland om 11:15 uur aan eerste competitiewedstrijd van dit seizoen en willen graag de vorm laten zien die ze in de beker hadden. De dames van Heinenoord begonnen afgelopen week met een winst en willen graag door pakken. 

 

Rockanje: de dames willen graag vorige week vergeten, want toen werd het bij Flakkee 15-0. Deze week tegen DVV'09 dat haar eerste wedstrijd net verloor. Kan Rockanje vandaag thuis wel punten pakken? Of gaat ook DVV'09 met ruime cijfers langs Rockanje? De wedstrijd begint om 12:00 uur.

 

 

5e klasse F

Zwaluwen VR2 tegen Botlek is verplaatst naar 14 november 2020.