· 

Deelnemers Final Four Zomercompetitie Jeu de Woeles bekend.

Bij de Hellevoetse Jeu de boulesvereniging Jeu de Woeles is in de aangepaste Zomercompetitie afgelopen week de laatste ronde gespeeld.

 

Op woensdag kwamen 25 spelers naar de banen voor hun laatste twee competitiewedstrijden (derde wedstrijd afgelast). Hierin bleven Jean van Heddegem, Henny Swemmer, Hans Leijendekker, Hans de Brandt Gerda Oosterbroek, Frans Wiersma en Eelke Bruinsma zonder nederlaag.

 

Donderdagavond trokken 22 leden naar de Woelhoek. Wendy van Yperen, Rob van Leeuwen en Jaap Looy wisten als enigen hun drie wedstrijden winnend af te sluiten.  

 

In het eindklassement is Jean van Heddegem op beide speeldagen de glorieuze winnaar. Hij was heer en meester en werd met grote voorsprong 1e. Hij is dan ook de grote favoriet bij de mannen als volgende week de Final Four wordt gespeeld.

Op woensdag gaat Jean de strijd aan met Jaap Looy, Aren van der Aa en Hans Leijendekker (Nico van Dijke eindigde als 4e maar is op vakantie); op donderdag met Jaap Looy, Ad van Leeuwenburg en Rob van Leeuwen.

Bij de dames gaat de Final Four op woensdag tussen Roza van der Slot, Anneke Groenendijk, Maja Postma en Joke de Brandt; op donderdag tussen Corneel Post, Maja Postma, Henny Swemmer en Toos Grunneweg.

 

De Wintercompetitie start op woensdag 7 en donderdag 8 oktober.