· 

Grote overwinning BV Voorne X10 1.

Zaterdag 26 september 2020       

BV Voorne X10 1 – Zoebas X10 3

 

De tweede wedstrijd van dit bijzondere seizoen. Het is vreemd voor de jonge spelers dat niet alle papa’s en mama’s op de tribune aanwezig zijn of mee mogen naar uit wedstrijden, maar zij maken ondanks dat heel veel lol en hebben het leuk tijdens de wedstrijden.

 

Vorig seizoen is dit team voor het allereerst competitie gaan spelen, met heel veel nieuwe leden die nog nooit een basketbal hebben vastgehouden. Dat bleek ook wel uit menig eindstand wat voor sommige kinderen erg deprimerend werkt en waar anderen weer helemaal niks van hebben.

Toen vorige week de aftrap plaats vond van het wedstrijdseizoen, waren er vast een aantal kindjes die hebben gedacht: “Oh, niet weer!”. Helaas de eerste wedstrijd had geen fijne eindstand 61-14 voor Westland Stars.

 

Maar zaterdag stonden er weer 6 kinderen te trappelen om de wedstrijd aan te gaan tegen Zoebas.

Harm, Deeyan, Olivia, Stef, Jolie en Fenne zijn deze 6 kinderen, helaas waren er een aantal kinderen niet aanwezig door verkoudheid of blessures.

 

Het eerste stuk van periode 1 leek het behoorlijk gelijk op te gaan, maar als snel bouwde BV Voorne een voorspong op. En deze voorsprong bouwde alleen maar uit. De Corona coördinator en de zaalwacht, tevens ouders van deze kinderen, waren verbaasd en eigenlijk een beetje bang om blij te zijn, maar dat was totaal niet nodig. De eindstand mag er zijn: 74-14!

 

Super trots op deze basketballers verlaten wij een best stille zaal. Het is jammer dat deze tijd geen volle zalen kan veroorloven, maar gezondheid voor alles.

 

 

Zet hem op jongens op naar de volgende overwinning!