· 

De Repelaer 1 verliest van Xerxes 1.

De Repelaer 1 heeft donderdagavond in Rotterdam een wedstrijd gespeeld in de 1e klasse A van de duocompetitie. Tegenstander Xerxes 1 was met 3-2 te sterk.

 

Voor De Repelaer traden Jakub Czarny en Jeffrey Tempelman aan in de arena van de Rotterdammers. Kopman Jakub begon met een mooie overwinning op Charly Tang. Jeffrey kon in de tweede wedstrijd van de avond hieraan geen vervolg geven; hij verloor van Chi Ho Tang. 

Het dubbel-nieuwe-stijl trokken de Spijkenisser mannen naar zich toe zodat het team weer op voorsprong kwam.

Na de pauze verloor Jeffrey van Charly; de stand weer gelijk. De wedstrijd tussen beide kopmannen zou de beslissing brengen. Het werd een mooi partij die Chi Ho naar zich toe wist te trekken waardoor de Rotterdammer de winst konden vieren.