· 

De Zomercompetitie bij Jeu de Woeles met finalewedstrijden afgesloten.

De aangepaste Zomercompetitie van jeu de boulesvereniging Jeu de Woeles is weer voorbij. Hierbij de resultaten en de foto's van Hans Leijendekker.

 

Woensdaggroep

 

Donderdagavondgroep

 

De Prijsuitreiking.

Op woensdagmiddag ging de finale bij de dames tussen Joke De Brandt, Anneke Groenendijk, Maja Postma en Roza van der Slot.

 

Drie ronden werden door de Dames gespeeld en geen dame slaagde er in zonder nederlaag te blijven. Roza, Maja en Anneke wonnen elk 2 wedstrijden, zodat het voor en tegen gescoorde beslissend werd.  Roza kwam daarbij als beste uit de bus (+6). Maja en Anneke eindigden gelijk (+2), maar omdat Maja de eerste ronde wel en Anneke niet, werd zij tweede en Anneke derde. En Joke de Brandt? Zij verloor haar drie wedstrijden en werd vierde in de finalepoule.

 

Op de foto krijgt winnares Roza van der Slot van Rob Swaep een mooi winnaarspakket overhandigd. 

 

 

 

Topfavoriet en leider van de algemene rangschikking Jean van Heddegem trof in de Heren woensdagmiddagfinale Aren van der Aa, Hans Leijendekker en Jaap Looy.

 

Ook de heren speelden drie ronden.

Jaap Looy wist hierin Jean te verrassen en bleef als enige speler zonder nederlaag en won de finale.

Jean, Hans en Aren wonnen 1 van de 3 wedstrijden en eindigden gelijk zodat ook daar de voor en tegenscore beslissend werd voor de eindrangschikking. Dit ging in het voordeel van Jean (15) voor Hans (-6) en Aren (-9).

 

Jaap Looy ontving na afloop van Rob het winnaarspakket.

De donderdagavond finale bij de Dames ging tussen Toos Groeneweg, Corneel Post-de Hoog, Maja Postma en Henny Swemmer.

 

De dames speelden drie ronden.

Toos Groeneweg bleef ongeslagen, terwijl de overige dames 1 overwinning boekten. Het onderlinge setgemiddelde was beslissend in het voordeel van Henny (+7) die Maja (-2) en Corneel (-2) achter zich liet.

 

Op de foto winnares Toos Groeneweg met haar winnaarspakket.

Op donderdagavond tenslotte Man to Beat Jean van Heddegem, Ad Leeuwenburg, Ad van Leeuwen en Jaap Looy in de finalevierkamp.

Jean had ook hier zijn avond niet en hij verloor twee wedstrijden. Datzelfde deden Jaap en Rob en op setgemiddelde werd Jaap tweede (-2), Jean derde (-11) en Rob vierde (-11). Na juryberaad werd Jean derde.

De oplettende lezer heeft dan nu al in de gaten dat Ad de glorieuze winnaar werd met drie mooie overwinningen.

 

Op de foto krijgt Ad Leeuwenburg zijn winnaarspakket overghandigd.

Eenentwintig niet-Finalespelers kwamen woensdagmiddag ook in actie. Ad Leeuwenburg, Hans de Brandt (foto 5) en Kristina Geglawy bleven zonder nederlaag. Op donderdag veertien spelers waarvan Flor de Ruijter  en Hans Leijendekker (foto 6) zonder nederlaag.

Op foto 7 en 8 de winnaar van de woensdagcompetitie én donderdagcompetitie: Jean van Heddegem.