· 

Radio Sport op Voorne Putten van 3 oktober 2020.

Zaterdag 3 oktober is de 30e aflevering van Radio Sport op Voorne Putten op Linq Media 105.9 FM. De presentatie is in handen van Jack Holten, de techniek en muziek worden verzorgd door Joris Hendriks. 

 

Geen publiek bij de sportwedstrijden. Daarom is Sport op Voorne Putten dankzij vier vrijwilligers van de verenigingen WEL AANWEZIG bij onderstaande wedstrijden voor een live update:

 

 

SC Botlek - Vierpolders

Zuidland-GHVV'13

Hekelingen-SV Simonshaven

Zwartewaal-OHVV

 

Tevens gaan we 14.10 uur in gesprek met Martijn Bekker. Martijn is eerste teamspeler van tafelteltennisvereniging De Sprint uit Brielle. Met hem blikken we terug op de eerste drie wedstrijden in de Landelijke Derde Divisie en kijken vooruit naar de kansen op handhaving op landelijk niveau.

 

Om 15.15 uur gaan we in gesprek met Alex Glijn uit Spijkenisse. Alex was jarenlang met zijn vrouw Jacqueline de wereldtop in het rolstoeldansen. Helaas moest dit top danspaar stoppen met de wedstrijdsport, maar Alex zit niet stil!

 

Om 16.35 uur gaan we in gesprek met voorzitter Michel Ruisch van Yu Sin Kwon uit Hellevoetsluis. 

 

Uiteraard hieromheen zoveel mogelijk sportnieuws voor u verzameld.