· 

3e speelronde voetbaldames

Zaterdag 3 oktober 2020 het is tijd voor de 3e speelronde van onze regio damesteams.

 

In de 2e klasse B begint om 14:30 uur Jodan Boys (6 punten staat uit 2 wedstrijden) tegen Zuidland (na 1 wedstrijd nog puntloos). Jodan Boys dat vorig seizoen met 6-2 in de beker en later met 1-4 in de competitie wonnen van de Zuidlandse dames, zullen vermoedelijk met meer zelfvertrouwen het veld betreden vanmiddag. Als de Zuidlandse dames de vorm van de beker aanhouden, dan wordt het nog wel een leuke doelpuntrijke middag in Gouda. 

 

In de 3e klasse G spelen de Nieuwenhoornse dames tegen de dames van MZC'11. De dames van Nieuwenhoorn hopen eindelijk eens te beginnen aan de competitie. MZC'11 heeft al 1 wedstrijd gespeeld en gingen toen met 0-5 tegen SVO W.V.V.'20 onderuit. Wat wordt het vandaag in Nieuwenhoorn? De wedstrijd begint om 14:30 uur.

 

In de 4e klasse D spelen DSVP vr2 en Hekelingen tegen elkaar. Beide teams hebben nog maar 1 wedstrijd gespeeld. Zo won DSVP met 2-4 en Hekelingen verloor met 2-3. Wat kunnen de teams vandaag tegen elkaar doen? De wedstrijd begint om 13:00 uur in Pijnacker. 


In de 4e klasse E spelen de Hekelingen VR2 tegen Rozenburg en Nieuwenhoorn vr2 tegen GHVV'13 dames.

 

- Hekelingen vr2 heeft net als Rozenburg 0 punten. Rozenburg verloor deze week de inhaalwedstrijd tegen SSS vr4 met 1-0 en is erop gebrand om vandaag wel de 3 punten te pakken. Om 12:00 starten de dames tegen elkaar in Hekelingen.

 

- Nieuwenhoorn vr2 heeft nog niet gespeeld. GHVV '13 speelde haar eerste wedstrijd met 2-2 gelijk. Hoe de vorm van de Nieuwenhoornse vr2 dames is weten we nog niet, maar GHVV'13 zal op haar beurt er alles aan willen doen om de 3 punten meer te nemen naar huis. Gaat dat de dames van GHVV'13 lukken of moeten ze de punten laten liggen in Nieuwenhoorn? De wedstrijd begint om 12:15 uur.