· 

BV Voorne U16 meidenteam behaalt eerste overwinning.

Het talentvolle U16 meidenteam van BV Voorne heeft afgelopen zaterdag de eerste overwinning behaald op Nieuw Generation Basketball uit Den Haag. 

 

Nadat in de zomer 2 belangrijke spelers vertrokken, was lang onduidelijk of er wel competitie kon worden gespeeld. Gelukkig is het team alsnog  versterkt met Fenna Kosters en Britt de Vries. Waar Fenna zaterdag prima debuteerde, is Britt nog herstellende van een blessure. 

 

 

Voorne begon fanatiek aan de wedstrijd en liep de tegenstanders aan alle kanten voorbij. Na de eerste periode was de stand 2-17. In de 2e periode ging het even wat minder en vooral door slordig balverlies liep het verschil terug tot 7 punten. Hierna herpakten de Briellenaren zich en liep het verschil in de tweede helft zelfs op tot 30 punten. De meiden bleven ondanks hun vermoeidheid hard werken en gingen met een verdiende overwinning van 32-56 naar huis. 

 

Foto's: Onno - BV Voorne.

Op de eerste foto de enthousiaste Meiden U16. Op de onderste foto een score van Anouk Assenberg.