· 

GHVV'13 laat zich weg zetten door Zuidland.

GHVV'13 had zich zomaar in de top kunnen nestelen door in de 1e helft effectiever te zijn in zijn kansen benutten.

 

Binnen 27 minuten had de Fusieclub zomaar op 3 - 0 voorsprong kunnen staan maar het bleef maar bij die ene van Ferry van der Spuij met een mooi stiftballetje over de keeper heen.

Na die goal zakte het spel bij GHVV'13 iets in en werd Zuidland beter en kreeg het 2 kansen waar paal en keeper Davey in de weg stonden.

De rust werd dan ook bereikt met een 0 - 1 voorsprong.

 

Na de rust kwam GHVV'13 er niet aan te pas in de 1e 30 minuten van de 2e helft . Het liet zich achteruit drukken en de handeling snelheid zachte ook weg. De spitsen stonden op een eiland omdat de middenvelders te druk waren om mee te verdedigen.

Zuidland kwam in die periode dan ook terecht op een 2 - 1 voorsprong en toen schoot GHVV'13 weer in gang om minimaal 1 puntje in deze derby te pakken. Met man en macht trok de ploeg van Rob Vuik ten aanval maar wetend dat het achterin ruimte weg geeft. Even leek de gelijkmaker er te komen maar de elke keer was de keeper aanwezig of er stond nog een been in de weg. In de slotseconde schoot Zuidland definitief de deur echt dicht door in een counter de 3 - 1 te maken.

 

Een gemiste kans voor de mannen van GHVV'13 en moeten volgende week de glamour weer oppoetsen thuis tegen het altijd taaie Rijnmond Hoogvliet Sport om 14.30 uur.