· 

Voorzitter FC Vlotbrug treedt per direct af.

Maarten Fonkert heeft aangegeven te stoppen als voorzitter van voetbalvereniging FC Vlotbrug.
Maarten trad in augustus 2018 aan als voorzitter met het voornemen de voorzittershamer voor 1 à 2 jaar vast te houden. Maarten heeft dit ruim 2 jaar gedaan en Vlotbrug door een moeilijke periode geloodst.
In de huidige periode, met Covid-19 als sluimerende spelbreker, gaat onze vereniging opnieuw door een lastige periode heen waarbij nieuwe energie gevraagd wordt.

Maarten treed per direct af als voorzitter. De drukke werkzaamheden van het leiden van een vereniging zijn niet meer goed te combineren met zijn dagelijkse werk en privé leven. In de tussenliggende periode tussen nu en de ALV zal Evert Taal als interim voorzitter de taken overnemen. Het bestuur gaat nu kijken of voor de winterstop een ALV georganiseerd kan worden om een nieuwe voorzitter te kiezen.