· 

HVS Dames 1 verliest nipt van Bleiswijk 1.

Zondag hadden de HVS Dames 1 Bleiswijk Dames 1 op bezoek. Het zou een rare wedstrijd worden aangezien er voor het eerst geen toeschouwers toegestaan waren langs de lijn. Dit beïnvloedde de HVS Dames gedrevenheid echter niet!

 

Het eerste kwart ging erg goed van start. De bal verplaatste zich snel over het gehele veld en we creëerde veel kansen. Er was goeie aansluiting en iedereen was gedreven tot de top. Met een handvol strafcorners en een strafbal mocht het helaas nog steeds niet lukken om het eerste doelpunt te maken.

Het tweede kwart ging wederom goed van start. De HVS Dames wonnen ieder duel en zaten lekker in de wedstrijd. Ze waren zeker de bovenliggende partij. Ze hebben zich echter helaas weer niet beloond.

 

Een beetje verslagen gingen de dames de rust in aangezien het doelpunt maar niet viel. Maar na een peptalk van Harry en Pieter gingen ze na een slokje water weer met overtuiging aan het derde kwart beginnen.

Hier zakte de Dames helaas enorm in. De passes werden erg slordig en kwamen vaak niet aan. De zekere en mooie passes van de eerste helft waren ineens verdwenen en het eerste doelpunt tegen vloog het team om de orenL 0-1 achter...

HVS herpakte zich wel en is meer met zekerheid gaan spelen. Helaas was dit zowel in het derde als het vierde kwart niet genoeg om de overwinning te pakken en is het team teleurgesteld met een verlies van 0-1 het veld afgelopen.

 

Het team bedankt Britt Koopman voor het vergezellen van het team deze zondag. De Dames 1 vindt het erg leuk dat ze zondag ook haar debuut bij Dames 1 heeft kunnen maken en Britt zal beslist vaker het team vergezellen en haar invalbeurten doen!

 

 

Deze week weer volop trainen en volgende week gaan de Dames van HVS op bezoek bij Catwijck.