· 

4e speelronde van de voetbal dames

De dames spelen vandaag de 4e competitieronde. 

 

In de 2e klasse B spelen Zuidland en DSVP tegen elkaar. Beide hebben hun eerste wedstrijd verloren en willen vandaag punten pakken. Kan Zuidland tegen DSVP die gewilde eerste punten pakken? De dames trappen om 14:30 uur thuis af.

  

In de 4e klasse F hebben we de streekderby tussen GHVV'13 VR1 (8e met 1 punt) en Hekelingen VR 2 (11e met 0 punten). Tevens de wedstrijd Rozenburg VR1 (10 met 0 punten) - Heinenoord VR1 (3e met 4 punten).

 

- GHVV'13 VR1 - Hekelingen VR 2:

GHVV'13 is met 1 punt uit 2 wedstrijden matig begonnen en wil vandaag tegen Hekelingen VR2 de 3 punten pakken. De dames van Hekelingen hebben nog geen punten gepakt en hopen dat juist tegen GHVV'13 te doen. Om 11:30 uur begint de wedstrijd op Guldeland.

 

- Rozenburg VR 1 tegen Heinenoord VR 1:

Rozenburg heeft nog maar 1 wedstrijd gespeeld en deze ging verloren met 0-1 tegen SSS VR4. Het team wil vandaag beslist de eerste punten pakken. De dames zullen om 12:00 thuis aftrappen tegen Heinenoord VR1.