· 

Tafeltennis vandaag.

De Sprint 2 boekte in de 1e klasse A van de afdelingscompetitie een zwaar bevochten 5-4 overwinning op Docos 3. Man van de Wedstrijd werd Briellenaar Aad de Sousa. Aad wist als enige speler zijn drie enkelspelen te winnen. Aan Brielse kant kwamen ook nog zeges van Dustin Eier (winst op Kian Keymaram) en Rachid Ahmed (winst op Jonathan van Zijverden). 

 

De Repelaer 1 heeft vrijdagavond in Overschie het plaatselijke tafeltennisteam 1 met 6-3 verslagen. In deze wedstrijd in de 2e klasse E bleef de in topvorm verkerende Jakub Czarny als enige speler zonder nederlaag. Hij maakte korte metten met zijn tegenstanders en liet ze gedesillusioneerd achter. De overige Spijkenisser punten kwamen van het tafeltennisbat van Marcel van der Sterre (winst op Hans van Rijswijk en Ardeshir Armini) en Jeffrey Tempelman (winst op Hans van Rijswijk). Het ziet er naar uit dat De Repelaer 1 samen met Pingwins 1 gaat strijden om het kampioenschap. En laat dit team nu juist vrijdag 16 oktober naar Spijkenisse komen. Kan Jakub dan zijn ongeslagen status behouden? We zijn benieuwd!

 

Overige uitslagen:

Taveba 2-De Repelaer 1: 2-3 (1e klasse Duocompetitie)

Dordrecht 4-De Beer 1: 3-2 (2e klasse Duocompetitie)

Boomgaardshoek 1-Hellevoets Effect 1: 1-4 (3e klasse Duocompetitie)

NTTC 2-Bernisse'80 1: 3-2 (4e klasse Duocompetitie)

Tavenu 5-De Sprint 1: 4-1 (5e klasse Duocompetitie)