· 

Wintercompetitie Jeu de Woeles van start.

De Wintercompetitie bij Jeu de Woeles is deze week van start gegaan. Hierbij de resultaten.

 

Op woensdagmiddag bleven Berend Greven, Corneel Post-De Hoog, Corry van Mourik, Frank Kloppenhouwer en Tom Boom ongeslagen in de drie competitieronden. Op donderdagavond was die eer weggelegd voor Jean van Heddegem, Flor de Ruijter, Louis de Ruijter en Johan de Vries.

De stand in het algemeen klassement is na 1 wedstrijddag uiteraard op beide dagen met bovengenoemde spelers (3 uit 3) aan de leiding. 

 

Momenteel wordt de vereniging geconfronteerd met leden die even een coronastop hebben gehouden. Daarom waren er op woensdag 30 en op donderdagavond 20 spelers aanwezig voor de wedstrijden. En dat is met name op woensdagmiddag minder dan gebruikelijk.