· 

Fysiek BV Voorne Dames 1 wint eenvoudig.

De dames van Voorne hadden afgelopen zaterdag het team van River Trotters op bezoek. Voorne was op Nienke en Evelyn na compleet. De opdracht van Coach Olaf Bons was om met name verdedigend zo weinig mogelijk weg te geven en bij balbezit rust te bewaren als de fastbreak geen optie was.

 

 

Voorne begon aanvallend wat stroef aan de wedstrijd maar halverwege de eerste periode werd duidelijk dat het geen spannende middag zou worden. De Brielse dames staan bekend als een fysiek team dat de duels niet schuwt. Veel tegenstanders raken hierdoor niet in hun eigen spel en zaterdag was daar een goed voorbeeld van. Na een ruststand van 29-9 denderde Voorne in de 2e helft over de tegenstander heen en haalde het vooral door het missen van makkelijke kansen de 100 niet. Eindstand 76-23.

 

Archieffoto Dames 1: BV Voorne