· 

GHVV - Rijnmond Hoogvliet Sport

Rijnmond Hoogvliet Sport wint bij GHVV'13

 

Rijnmond Hoogvliet Sport heeft de eerste driepunter van het seizoen te pakken. Door twee goals van Lorenzo Kranenburg werd het 0-2.

 

De wedstrijd was vijf minuten oud toen Biggy Lake met een lange bal naar voren Lorenzo Kranenburg vond. Kranenburg nam de bal aan op zijn borst, schudde twee verdedigers af en rondde koeltjes af. Een droomstart voor de Hoogvlieters dus, die na het doelpunt bepaald geen gas terugnamen. Met name Justin Snijders was gevaarlijk. Eerst was hij na een prima aanval over veel schijven dichtbij de 0-2. Doelman Bouman liet zich niet verschalken in de korte hoek. Enkele minuten is Snijders opnieuw dichtbij maar hij komt een teenlengte tekort om de bal in het doel te glijden. GHVV'13 wordt één keer gevaarlijk voor rust als Frank van Gelderen tot twee keer toe de bal richting doel kopt. 

 

In de tweede helft wordt Rijnmond Hoogvliet Sport al na 7 minuten een 100% strafschop onthouden. GHVV'13 bepaalde na dit moment het spel, maar tot echt uitgespeelde kansen heeft dit niet geleid. Als de wedstrijd bijna afgelopen is krijgt Rijnmond Hoogvliet Sport alsnog een strafschop als doelman Bouman een overtreding begaat op Lorenzo Kranenburg, die de buitenkans zelf benut.

 

Scheidsrechter Verwijs had soms wat onbegrijpelijke beslissingen, maar had daarnaast alles onder controle. Hij gaf geel aan Brendon Jansen en Davey Bouman (GHVV'13)

 

Rijnmond Hoogvliet Sport: Gino-vanni Boom, Biggy Lake ('80 Joshua Olymph), Stefan de Kovel, Tom Beker, Lyshon Leona, Jorginho Pietersz, Danny Hoffmann ('74 Wesley Beintema), Lorenzo Kranenburg, Justin Holwijn ('64 Vincent van Bolhuis), Runell Martes, Justin Snijders.

 

Verslag en Foto: Sven Tillemans.

GHVV'13 verliest van Rijnmond H S: 0 - 2.

 

De start was niet fel genoeg en Rijnmond was feller en sneller. Dat resulteerde al na 5 minuten in een achterstand. Lange hoge bal ... twee verdedigers wilden de bal wegkoppen, maar misten allebei waardoor de spits de 0 - 1 achter Davey kon leggen.

 

Pas na 22 minuten de 1e kans voor GHVV'13 dat zich leek te herstellen. De rest van de 1e helft was de thuisploeg meer in balbezit, maar moest oppassen voor de counters van Rijnmond.

Nog 2 kansen voor de onze in minuut 27 en vlak voor de rust maar die waren niet vergeven voor de voorwaartse.

 

Na de rust een zelfde beeld. GHVV'13 in balbezit en feller dan de 1e helft en Rijnmond loeren op de counter. De gehele 2e helft was voor GHVV'13, maar voorin kwam het niet echt tot een schot op het doel.

 

In de laatste minuut een counter van Rijnmond en de scheidsrechter legde de bal op de stip nadat de keeper naar de bal ging en de speler van Rijnmond viel. De strafschop ging er in en zo werd het dan 0 - 2 en kan GHVV'13 is nadenken hoe en wat er mis ging. Volgende week tegen Vierpolders, als het nog mag dan....

 

René Reek.