· 

Het nieuws van maandag 12 oktober 2020.

Spivo Dames 1 kansloos tegen het sterke Brabantse HLB/Van Daal: 0-4. Wel weer een leuke after movie. Zie hier voor meer. Voor het verenigingsverslag, open hier.

* Geen winnaarsfoto van de Cross Country 2020 bij Golfbaan en Golfclub Kleiburg. Het restaurant was gesloten. Dan alleen maar de namen: Gideon Nieuwpoort, Sjieuw Kamstra, Jaco Warendorff en Ruud van Heusen. Netto 40 slagen.

* Dressuurwedstrijden op 11 oktober in bizarre omstandigheden: geen publiek, kantine gesloten. Bij: Stal De Ronde. Wel mooie foto's van Marie De Ronde als "bewijs". Zie hier meer.

* De Wintercompetitie van Hengelsportvereniging Het Voornse Kanaal is van start gegaan. Lees hier , maar ook hier voor meer informatie en de foto's.

* Gezellig uitje voor de PRC Deltajeugd. Hier de foto's.

* Ook het seizoen van Beloftenwielrenner Daan Hoole ten einde met een mooie klassering in Paris-Tours. Jammer dat Paris-Roubaix dit jaar niet doorgaat. Daar had hij nog wat goed te maken na de pech van vorig jaar. Zie hier het wedstrijdverslag.

vv Rozenburg krijgt kletsnat pak slaag in oefenwedstrijd tegen HVC'10. Jan Groenendijk van www.sportenrozenburg.nl was daarbij. Lees hier het wedstrijdverslag.