· 

Inclusive Dance World Vision 2020.

28 november 2020.

 

Vrijdag 27 november was de Internationale Inclusive Dance Conferentie, maar vanaf vandaag wordt het spannend voor de deelnemers aan de online Inclusive Dance Wedstrijden. De komende dagen zullen de online inclusive dance wedstrijden gejureerd worden. Dit zal onder andere gebeuren door de bekende wereldtoppers Alex en Jacqueline Glijn. Aansluitend wordt het Inclusive Dance World Vision dinsdag 1 decmeber uitgebreid met een livestream die op www.idwv.org te volgen is. Daar leest en ziet u ook meer informatie. 

 

Het totale programma:

 

27 november 2020:

De Internationale conferentie.

28 november 2020:

De Inclusieve danswedstrijd koppels “Big Cup Inclusive Dance”

11:00-13:00 Blok 1.

15:00-18:00 Blok 2.

29 november 2020:

De Inclusive Danscompetitie teams Big Cup Inclusive Dance”

10:30-13:00 Blok 1

14:30-18:00 Blok 2

30 november 2020:

Het Gala Concert

15:00-17:00 (Moskou tijd)

1 december 2020:

Inclusive Dance World Vision: een unieke show die de hele wereld verenigt.

10:00-13:00 Het eerste blok

14:00-17:00 Het tweede blok

18:00-21:00 het derde blok

Elke dag zal gevuld zijn met unieke gebeurtenissen, mooie momenten en veel energie die de hele wereld online kan volgen.

De online uitzendingen van het festival zijn een combinatie van video-opnames en livestream van dansen. Allemaal te zien met behulp van live-inclusies op het Zoomplatform.

 

 

8 november 2020.

 

Covid 19 is een spelbreker voor veel organisaties en bedrijven. Fysiek is het bijna onmogelijk geworden zaken te organiseren. Toch is de Dutch Inclusive Dance Alliance (D.I.D.A.) niet bij de pakken neer gaan zitten. Samen met inclusivedance.ru en nog een aantal andere betrokken personen uit diverse landen is Dutch Inclusive Dance Alliance enige tijd geleden begonnen om een groot inclusive dans online programma op te zetten in de wereld.

 

Een nog nooit eerder vertoond evenement welke de mogelijkheid geeft aan inclusive dans teams om elkaars kunsten te tonen, elkaars kennis te delen, connecties te maken en Covid te verslaan. Dit heeft geresulteerd in een Inclusive dance world vision programma in de lijn van het Eurovisie Songfestival. Na heel veel overleggen en groeiende samenwerking in de laatste maanden en onder leiding van en met de expertise van inclusive.ru is het gelukt om op 1 december een dagvullend programma neer te zetten.

 

Vanuit Nederland zullen de Stichting D.I.D.A (https://www.facebook.com/stichtingdida/) in samenwerking met de S.R.N. deelnemen aan het festival. Ondertussen zijn er 23 landen uit de gehele wereld aangesloten en worden de puntjes op de i gezet. De Nederlandse deelname zal worden uitgezonden vanuit Schiedam met behulp van Schie TV. Het programma zal in de hele wereld gestreamd worden via diverse nader bekend te maken kanalen.

 

Volg de dansers op 1 december samen met mensen uit minimaal 30 landen. Dit jaar zal Nederland vertegenwoordigd zijn met 2 teams. Per land zal informatie uit het land worden gegeven. Zullen van te voren opgenomen dansen worden getoond, zal er per land een Nationale dans online worden aangeleerd en maken we contacten met diverse landen en culturen.

 

 

Kort om. Een evenement dat je niet mag missen. En voormalig wereldtop danspaar Alex en Jacqueline Glijn uit Spijkenisse zijn hierbij nauw betrokken.