· 

Mooie Jeugdvoetbaldag vv Brielle.

De dag begon met een stralende zon en het werd weer een mooie voetbaldag op het Geuzenpark in Brielle.

 

Om 9.00 uur begonnen de jongens en meiden van de JO08, JO09 en JO10 aan hun parcours van oefeningen. Hierbij gesteund door hun eigen trainers, maar ook door diverse spelers van het 1e en 2e elftal. Ook de trainers van het 1e en 2e waren aanwezig bij de trainingen.

Na afloop van de training was de finale van de penaltybokaal. Hierbij was er per elftal een medaille voor de winnaar. De spelers werden flink aangemoedigd door hun ploeggenoten en dat was nodig, want de keepers waren goed !!

 

Om 10.30 uur de beurt aan de JO11, JO12 en MO13. Zij deden hetzelfde parcours met wederom begeleiding van hun eigen trainers en staf en spelers van de selectie. Er waren ook nog loop- en coördinatie-oefeningen onder leiding van de moeder van Roos Anne Warmenhoven, voor veel kinderen iets compleets nieuw.

Bij deze leeftijdscategorie werd ook afgesloten met de finale van de penaltybokaal en ook hier was de spanning soms om te snijden. Ook hier kregen alle winnaars per elftal een medaille.

 

Om 12.00 uur waren de JO13 en JO15 teams aan de beurt. Hier werden de oefeningen aangepast en onder leiding van diverse trainers werd er volop geoefend. Het is mooi om te zien dat er zo’n groot aantal kinderen de weg naar het Geuzenpark weet te vinden voor deze trainingen.

Na alle trainingen waren er appels voor de jeugd, beschikbaar gesteld door het Klokshuys, waarvoor onze hartelijke dank !!

 

Om 14.00 uur was de laatste groep aan de beurt, de jongens en meiden onder 19 en onder 17. Hier was er een training georganiseerd door Jonathan Fairbairn, een oud-prof die nu trainer is van SBV Excelsior O17.

Een leuke afwisseling voor deze groepen en er werd fanatiek getraind, de laatste groep leek zelfs maar niet te willen stoppen.

 

 

Namens de technische jeugdcoördinatoren Dick en Roel een woord van dank aan staf en spelers van de selectie, voor de kinderen en trainers heel leuk dat zij er waren. Verder natuurlijk iedereen bedankt die zijn steentje bijdraagt aan deze zaterdagen, waarbij we de jeugd op een leuke, afwisselende manier bezig houden.