· 

Champions League bij VV Brielle.

Ook op de 6e Corona-zaterdag was het zeer druk met de jeugdspelers. Om 9.00 uur begonnen zoals gebruikelijk de JO08, JO09 en JO10 met onderlinge wedstrijden. Natuurlijk was de wonderspons ook weer aanwezig.

 

De JO11 en JO12 hielden onderling een Champions League toernooi. Er waren ruim 40 kinderen aanwezig en zij werden verdeeld in 8 teams. Uiteindelijk behaalde Liverpool de titel met 10 punten uit 4 wedstrijden, voor Manchester United (9 punten) en Manchester City (7 punten).

 

De JO13-1 en JO15-2 speelden ook een Champions League toernooi. Na de poulewedstrijden werd de finale gespeeld door Bayern Munchen en Juventus. Na een 2-5 achterstand wist Bayern deze finale na verlenging alsnog met 6-5 te winnen. Het winnende team staat op de foto !!

 

Ook werden er diverse onderlinge wedstrijden gespeeld. Zo won de JO15-3 met 4-1 van de MO15-1, ook al lieten de meiden goed voetbal zien.

De JO17-1 speelde met 3-3 gelijk tegen de JO19-3 en de JO19-1 won met 6-1 van de JO19-2, al kwam de JO19-2 nog wel verrassend op een 0-1 voorsprong. De JO17-2 won hun oefenwedstrijd met 6-3 van de JO17-3.

 

Het blijft behelpen in deze Corona-tijd zonder competitievoetbal. Maar aan de opkomst te zien zijn de jongens en meisjes nog zeer enthousiast om een balletje te trappen op het Geuzenpark.

 

Wederom een woord van dank aan alle vrijwilligers die deze zaterdagen mogelijk maken voor onze jeugd.