· 

vv Brielle en de selectietrainers blijven elkaar trouw.

VV Brielle heeft de contracten met de selectietrainers succesvol weten te verlengen. Samen met de Technische Commissie is er overeenstemming bereikt met hoofdtrainer Gijs Zwaan (foto: vv Brielle), Melvin Spruijt en Edwin van Zwieteren.

 

De heren gaan in het seizoen 2021-2022 gemotiveerd de ingeslagen weg vervolgen. Gezien de goede voorbereiding, de positieve eerste resultaten van zowel het eerste als het tweede elftal in de competitie en de ontwikkeling van diverse spelers, heeft VV Brielle vertrouwen in de aanpak van genoemde trainers. De onderlinge, goede samenwerking (ook met de andere stafleden) biedt een goed perspectief en stabiliteit voor volgend seizoen.

 

VV Brielle hoopt het seizoen 2020-2021 nog (deels) af te kunnen maken. De onzekerheden als gevolg van COVID-19 blijven eenieder parten spelen in verschillende opzichten.

 

De Technische Commissie gaat samen met de trainers in alle rust de tijd nemen om de selectie voor komend seizoen samen te stellen, waarbij ook zeker de doorstroming van eigen jeugd belangrijk is voor de toekomst van VV Brielle.