Schaatsverkoop 19 december 2020 bij IJsclub ''Nooitgedacht''.

Kunstschaatsen, hockeyschaatsen, gangbare Noren of hypermoderne klapschaatsen? IJsclub ''Nooitgedacht'' opent op 19 december haar deuren om je goed voor te kunnen bereiden op het komende schaatsseizoen. Bezoek daarom onze website om de perfecte schaats te selecteren, dan leggen we deze op 19 december voor je klaar om op te halen. Een leuk cadeau voor onder de boom.

 

Nieuwe Noren of gebruikte ijshockeyschaatsen, scherpe rondrijders of krabbelaars, op 19 december kan je jouw paar schaatsen komen kopen bij de ijsclub in Oudenhoorn. De vrijwilligers van onze ijsclub hebben de schaatsen gesorteerd en nieuwe paren schaatsen aangekocht zodat jij helemaal klaar bent om het ijs op te gaan als het gaat vriezen, óf zodat je een leuk cadeau hebt voor onder de kerstboom.

 

Zeker zijn van een paar?

Bestel dan alvast jouw schaatsen op www.ijscluboudenhoorn.nl en haal deze op 19 december op.