· 

Oscar Biesheuvel nieuwe hoofdtrainer voor vv Nieuwenhoorn.

Voetbalvereniging Nieuwenhoorn heeft met Oscar Biesheuvel (51 jr) overeenstemming bereikt voor de invulling van de functie van hoofdtrainer met ingang van seizoen 2021-2022. Zoals gebruikelijk bij vv Nieuwenhoorn voor één seizoen.

 

Oscar is een bekend gezicht in de regio Rotterdam/Den Haag en is na carrièrestappen bij Excelsior '20, Alexandria, Nieuwerkerk en Zwaluwen momenteel hoofdtrainer van DSO in Zoetermeer. Nieuwenhoorn gaat er van uit dat met Oscar Biesheuvel een trainer is binnengehaald die, naast het feit dat hij prima past binnen het functieprofiel en de ambitie van de club, ook binnen spelersgroep zeer gewaardeerd wordt. Kenmerkend voor Oscar is daarnaast de actieve belangstelling voor en inbreng bij de jeugdafdeling die hij meebrengt.

 

De doelstelling van Nieuwenhoorn is om samen met Biesheuvel een stevige basdis te leggen voor een (voorlopig) stabiel verblijf in de 1e klasse zaterdag en zo mogelijk de opmaat te vormen voor verdere groei.

 

Ook trainer Bert van der Lijn van de B-selectie verlengt.

Parallel aan het zoeken naar een opvolger van onze huidige hoofdtrainer is tevens de door Nieuwenhoorn beoogde contractverlenging met onze huidige trainer van de B-selectie in gang gezet. Het doet Nieuwenhoorn dan ook bijzonder deugd om te kunnen melden dat afgelopen week met Bert van der Lijn (54 jr.) overeenstemming is bereikt over verlenging van de bestaande overeenkomst voor de periode 2021-2022.

 

Bert zal zich, naast trainen en coachen van de B-selectie van Nieuwenhoorn, ook inzetten voor het laten aansluiten van talenten uit de hoogste jeugdelftallen. Een rol die hem, getuige zijn eerdere inzet voor de spelers van “Jong Nieuwenhoorn”, op het lijf geschreven lijkt.

 

vv Nieuwenhoorn verzekerd van vakbekwame leiders. 

Met de handtekeningen van Oscar Biesheuvel en Bert van der Lijn is Nieuwenhoorn in elk geval verzekerd van vakbekwame leiders van de A- en B-selectie voor het voetbalseizoen 2021-2022. Voor de ondersteunende rollen (assistent trainers) vinden momenteel nog de gesprekken plaats.

 

Voetbalvereniging Nieuwenhoorn

Stichting Topsport Nieuwenhoorn