· 

Rallyteam Gerssen kijkt uit naar het nieuwe seizoen.

Start van een nieuw jaar

=

Start van nieuw ‘rally seizoen’ voor Team Gerssen.

 

Jan Gerssen: "Bij deze aan iedereen de beste wensen voor 2021 en dat het weer een beter jaar mag worden waarin we met z’n alle weer meer kunnen en mogen doen dan het afgelopen seizoen.

Wij zijn alvast begonnen en zijn er klaar voor om er weer een sportief jaar en seizoen van te maken met mooie en leuke resultaten. Ook zullen we weer deelnemen aan het Nederland Kampioenschap Shortrally als de versoepelingen dat toe laten.

Staat weer veel te gebeuren dus, en we zijn er klaar voor. Jan vervolgt: "TIP voor iedereen die ook af en toe vanaf huis moet werken: Pak ook eens de hometrainer tijdens een Microsoft Teams meeting’. Nogmaals. Een gezond en sportief jaar voor iedereen namens ons. Enne... Met dank aan onze sponsors!"

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    aiPxvpay (dinsdag, 16 augustus 2022 16:32)

    1