· 

Bye 2020. Hi 2021.

Op zaterdag 4 juli 2020 waren de Hellevoet Heroes Ramon, Raymond en Remco van plan de triathlon van Hellevoetsluis op een mooi parcours bij de vuurtoren van Hellevoetsluis nieuw leven in te blazen. De coronamaatregelen gooiden roet in het eten. De heren moesten het besluit nemen de triathlon voor een jaar uit te stellen. 

Het nieuwe jaar is net begonnen en daar zijn de enthousiaste heren er al weer voor de aankondiging dat het evenement voor dit kalenderjaar al in de agenda genoteerd is.

De heren: "Allereerst wensen we je natuurlijk een gezond en sportief 2021! We hopen dat je 2020 goed bent doorgekomen ondanks alle perikelen waar we mee te maken hebben gehad." 

 

De heren vervolgen: "De primeur van Hellevoet Heroes heeft vanwege corona maatregelen niet kunnen plaatsvinden in 2020. Maar in de tussentijd hebben we achter de schermen uiteraard niet stil gezeten.
We zijn dan ook van plan om alles binnen onze mogelijkheden aan te grijpen om de primeur wel plaats te laten vinden op 
zaterdag 3 juli 2021. Zet die maar alvast met potlood in je agenda! Wel laten we e.e.a. afhangen van de uitkomsten en het beleid vanuit de overheid. Zo ook voor de opening van de inschrijvingen. Daar wachten we even mee totdat we meer weten op 12 januari 2021.

Om het evenement "corona proof" te kunnen maken, hebben we moeten besluiten om het hardloop evenement te laten varen. De triathlon en de kids triathlon blijven wel gewoon op de agenda staan. Linksom of rechtsom, wij gaan ervoor om het evenement neer te gaan zetten. We houden jullie op de hoogte over de verdere ontwikkelingen, de opening van de inschrijvingen en de invulling van het evenement. Als je je al ingeschreven hebt, dan blijft je inschrijving uiteraard gewoon geldig. Tot snel!"


Om het evenement mogelijk te maken zijn er ook Heroes nodig langs het parcours, de vrijwilligers!

Wil je daarin je bijdrage leveren of ken je iemand die dat graag zou willen? 

Inschrijven als vrijwilliger kan via deze link 

We hebben de website nog niet aangepast naar onze nieuwe plannen maar zullen dat binnenkort doen. Klik hier voor de Hellevoet Heroes website.