· 

Bernisse marathon vanaf Groot Nibbeland.

Dit jaar wordt de Bernisse Marathon georganiseerd vanaf sportpark Groot Nibbeland in Zuidland. 

 

Toen de organisatoren voor het eerst langs de Bernisse liepen wisten we het bijna direct: hier moet het gebeuren! Maar ergens in je eentje of met een klein groepje hardlopen vereist natuurlijk veel minder qua faciliteiten en organisatie dan een evenement met een veel groter aantal deelnemers. Waar breng je al die hardlopers onder en kom je vanaf dat punt nog steeds goed uit qua afstanden?

 

Wel die perfecte start-finishlocatie heeft men gevonden bij sportcomplex Groot-Nibbeland! Thuisbasis van

Voetbalvereniging Zuidland en korfbalvereniging ZKV Zuidland. Beide verenigingen zijn superenthousiast om aan dit evenement mee te werken en stellen de organisatie in staat om een volwaardig evenemententerrein in te richten. Door de medewerking van vv Zuidland en ZKV beschikt men nu over twee complexen om de bezoekersstromen te spreiden. Er zijn twee kantines waar vooraf maar vooral ook na afloop een hapje en een drankje genomen kunnen worden. Er staan picknicktafels buiten maar je kunt ook gewoon neerploffen op het grasveld om te genieten in de zon. Er is ruimte voor tenten van de EHBO, massage en medaillegravering. En niet geheel onbelangrijk voor een wedstrijd, er zijn kleedkamers en veel toiletten. Vanuit organisatorisch perspectief echt een supertoffe locatie, en wij danken beide verenigingen dan ook zeer voor hun medewerking!  

 

#bernissemarathon #beleefdebernisse

PS Volg de informatie over de Bernisse Marathon ook op Instagram @bernissemarathon !