· 

Mooie gesprekken met telefonische gasten Radio Sport op Voorne Putten.

Zaterdag 9 januari 2020 weer een mooie uitzending van radio Sport op Voorne Putten. Presentatoren Jack en Marcello gingen onder technische en muzikale begeleiding van Joris telefonisch uitgebreid in gesprek met de voorzitters van vv Rockanje en OVV Oostvoorne: Ruben Eland en Andries Schouten. Zij vertelden o.a. over de op hande zijnde renovatie en nieuwbouw van de voetbalaccommodaties in Westvoorne. 

Ook aan het woord kwam Alex Glijn. Na een internationale top inclusive danscarrière met echtgenote Jacqueline heeft hij een nieuwe internationale missie: inclusive dansen brede bekendheid en deelname te genereren. In februari 2021 staat het eerste internationale online evenement al weer op de planning. Later in het jaar een mooi evenement in Schiedam. Het is mooi te zien hoe zijn stichting Dida de jeugd met beperking betrekt bij de inclusive danssport.

Spijkenisser Uriel Maarsen liep op zijn 3e leeftijd al met een tennisracket in zijn hand. Op zijn 6e werd het serieus en dat leidde dankzij talent en goede begeleiding er tot dat hij tot zijn 16e bij de nationale jeugdtop te behoorde. Toen werd hij verliefd op de padelsport. Ook daarin werd hij succesvol en verhuisde voor die sport twee jaar naar de bakermat Spanje om zich verder te ontwikkelen. Inmiddels terug in Nederland heeft hij de UM Padel Academy opgericht om liefhebbers te enthousiasmeren en scholen in de mooie padelsport.

 

Thijmen de Bruijn is een Free Runner uit Hellevoetsluis. Hij stunt zich door het leven. Geeft daarbij ook nog Free Runles in Hellevoetsluis en Oostvoorne. Hij bekwaamt andere waaghalzen in de indrukwekkende Free Runsport. Als u op Voorne Putten een veertienjarige puber stunts op gebouwen ziet uitvoeren, grote kans dat het Thijmen met zijn vrienden is.

Hellevoeter Jim Doornbosch werd in 2020 danig op de proef gesteld. In volle voorbereiding op de Iron Man Triathlon van Hawaii werd deze mooie volledige triathlonwedstrijd reeds twee keer uitgesteld (oktober 2020 en februari 2021). Nu staat de wedstrijd in oktober 2021 op de traithlonagenda en is het streven het podium te halen na 3.800 meter zwemmen, 180 km wielrennen en 42,195 km hardlopen. 

Met Freddy F. als (on)deskundig commentator op de stijldans- en padelsport werd met muziek de uitzending vervolmaakt.

We hopen dat de luisteraars er van genoten hebben. Begin volgende week komt de uitzending online en kunt u de volledige uitzending op onze website terug luisteren. Volg en zie hiervoor onze homepage.

We hebben als redactie nu al zin in volgende week zaterdag!

De uitzending nog eens terug luisteren? Open deze link