· 

Online Vrouwenparentoernooi Bridgebond.

De Nederlandse Bridgebond organiseert een online Vrouwenparentoernooi op 31 januari! Vanwege de bekende maatregelen kunnen de bondscompetities voor vrouwen (Bondsklasse A en B) niet doorgaan. Als extra service – om de pijn een beetje te verzachten – organiseert de BridgeBond een open online Vrouwenparentoernooi. Deelname is gratis!

Het toernooi vindt plaats op StepBridge. De damesparen spelen ongeveer 40 spellen (maximaal 50) spellen, met een tussentijdse pauze. Ze beginnen om 10.30 uur. Het einde hangt af van het aantal spellen, dat zal ongeveer 16.45 uur zijn. Het speeltempo bedraagt 7 minuten per spel.

 

Gratis, open toernooi

Deelnemen is niet alleen gratis, het toernooi staat bovendien open voor alle vrouwelijke leden van de BridgeBond. Afhankelijk van de aanmeldingen wordt er gespeeld in één groep of twee groepen (ingedeeld op sterkte). Aanmelden is alleen mogelijk per paar, niet voor losse speelsters.

 

Inschrijven

Je kunt je inschrijven via de inschrijfmodule in www.mijnnbb.nl. Kies het ‘online Vrouwenparentoernooi’. Inschrijven kan tot en met zondag 24 januari.
Let op: tijdens de inschrijving wordt, ondanks dat het gratis is, gevraagd bankgegevens in te vullen. Die worden niet gebruikt.