· 

vv Nieuwenhoorn bereikt overeenstemming voor contractverlenging met eerste selectiespelers.

Voetbalvereniging Nieuwenhoorn heeft met de eerste spelers voor het seizoen 2021-2022 overeenstemming bereikt over verlenging van de bestaande samenwerking. Het betreft Frank Molendijk; Melvin Winterberg; Mike van der Ruit; Dimitry Gomes Almeida; Tim van der Lijn; Gregory Paula; Jeffrey Burger; Chris Dabagian; Tom Sleeuwenhoek; Yannick O’Callaghan; Lars van Orselen; Tom den Boer.
Met Delano à Cohen is al in een eerder stadium overeenstemming bereikt over een langer verblijf bij Nieuwenhoorn.
Ragip Ozrak, Nelson Costa de Brito en Sander van de Ven verlaten Nieuwenhoorn en gaan voor het seizoen 2021-2022 op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ragip gaat naar vv Spijkenisse; Sander naar vv Zwartewaal.