· 

FC Vlotbrug werkt aan saamhorigheidsfilmpje.

Tijdens deze lockdown wil FC Vlotbrug als vereniging laten zien dat ze graag samen zijn. FC Vlotbrug wil een grote film maken van allemaal losse filmpjes van spelers die een truckje met de bal doen. 

 

Het is de bedoeling dat de bal van links ontvangen wordt, de speler zijn of haar beste truckje doet en de bal vervolgens naar rechts speelt. De bal mag laag over de grond of door de lucht doorgespeeld worden. De speler mag van alles gebruiken, een voetbal, een tennisbal, een basketbal, strandbal, golfbal, etc. Als de bal maar van links ontvangen wordt en naar rechts doorgespeeld.

 

Tot 30 januari kan het individuele filmpje via wetransfer naar de webmaster gestuurd worden. Daarna is de sluiting van de inzending en worden alle filmpjes achter elkaar gezet tot een grote film waar FC Vlotbrug de saamhorigheid toont die zij kennen als vereniging. Iedereen mag meedoen. Spelers, trainers, ouders, opa's en oma's, iedereen. Laat een paar goede moves zien, film het en stuur het op.