· 

Kyokushin Fight Academy traint door!

De Kyokushin Fight Academy (KFA) is een full-contact karate school in de gemeente Nissewaard, waar de focus op zowel fysieke als mentale training ligt.

Zoals u in ons vorige bericht heeft kunnen lezen, vinden onze lessen (i.v.m. Corona) nu plaats in de open lucht. De kyokushin karate lessen voor de jeugd vinden plaats op een beschutte locatie bij de Akkers en de conditie, kracht en interval training vinden dicht bij de Donk plaats. Het trainingsschema voor de jeugd is dus bijna ongewijzigd gebleven, waardoor er hard doorgetraind wordt.

Voor de volwassenen is een trainingsschema ontworpen waarbij er in duo’s op 1.5 meter hardgelopen wordt. Er wordt gelopen in 3 groepen op 3 verschillende dagen met oplopende afstand en snelheid. Op deze manier kunnen zowel de jeugd als de volwassenen bij de KFA gewoon door trainen in deze periode zonder dat er verlies van fysieke en mentale conditie optreedt.

Deze periode kan voor veel jongeren en ouderen zwaar zijn. Daarom biedt de KFA de kans om tot Maart 2021 kosteloos mee te trainen. Wilt u deel uit maken van een hechte groep? Wilt u werken aan uw gezondheid? Of wilt u simpelweg lekker trainen? Neem dan snel contact op.

 

Stuur voor meer informatie een bericht naar +31624892666, of mail naar contact@kyokushinfightacademy.nl

Bekijk ook ons Facebook en Instagram kanaal voor meer foto’s en video’s.

FB: Kyokushin Fight Academy

IG: kyokushinfightacademy_

 

Wij zien u graag tegemoet.

 

Vijay Nanhoe
Head Kyokushin Fight Academy