· 

Toplaag kunstgrasveld vv Hellevoetsluis wordt vervangen.

Hoewel er helaas nog altijd niet gevoetbald wordt en ook de kantine nog gesloten is, wordt er achter de schermen nog altijd hard gewerkt en zitten ze bij voetbalvereniging Hellevoetsluis niet stil. Zo probeert de vereniging de gemeente er al een behoorlijke tijd van te overtuigen dat het kunstgras, dat er straks al 14 jaar ligt, niet meer voldoet aan de kwaliteitseisen. De gemeente lijkt daar nu dan eindelijk van overtuigd en is voornemens de toplaag van het kunstgrasveld te vervangen. Naar alle waarschijnlijkheid zal dat deze zomer plaatsvinden en ligt er vanaf volgend seizoen een prachtige nieuwe kunstgrasmat!

 

In basis zal de toplaag worden vervangen door een vergelijkbare mat en infill, waarbij ondergronds de drainagesystemen worden hersteld. De hekwerken, poorten, nissen en ballenvangers worden gecontroleerd en waar nodig gericht en hersteld. Ook het sluitwerk wordt nagekeken. Rondom de velden worden kantplanken aangebracht om verspreiding van infill te verminderen. De doelen en hoekvlaggen worden vervangen.

 

Qua planning zal de aanbesteding eind januari worden gepubliceerd, zodat de aannemers in februari de tijd hebben om hun aanbieding op te stellen. Eind februari moeten de aanbiedingen binnen zijn, zodat er half maart definitief gegund kan worden. Daarna kan de opdracht worden verstrekt en worden de werkzaamheden ingepland. Uitvoering van de werkzaamheden wordt geschat op twee tot drie weken.

 

 

Mooi nieuws in deze sombere tijden!