· 

1e editie Bernisse Marathon.

Op dit moment zijn sportevenementen in heel Nederland nog verboden. Het weerhoudt een aantal gedreven hardlopers er niet van om voorbereidingen te treffen voor de 1e editie van de Bernisse Marathon. Zondag 2 mei is de geplande voorlopige datum van dit nieuwe evenement op Voorne-Putten. Alle verenigingen en meerdere organisaties gelegen langs de route hebben hun medewerking reeds toegezegd dus het belooft echt een gezamenlijk Bernisse-evenement te worden.

De start-finish vindt plaats op sportcomplex Groot-Nibbeland in Zuidland. Naast de wedstrijd over 42,2 kilometer staat er ook een 10 km op het programma. Wil je op de hoogte blijven van de laatste informatie rondom dit evenement? Volg dan de Facebookpagina www.facebook.com/BernisseMarathon.

Zaterdag 30 januari komt één van de initiatiefnemers, Marco Vink, in Radio Sport op Voorne Putten een nadere toelichting geven. #bernissemarathon #beleefdebernisse #sportiefnissewaard