· 

In Memoriam Leen Looij.

Ons bereikte het bericht dat geheel onverwacht onze Sport op Voorne Puttenmedewerker Leen Looij is overleden. 

 

Leen Looij was sinds 2019 een gewaardeerd lid van Sport op Voorne Putten. Leen nam zelf contact op met hoofdredacteur Marcel van den Nieuwendijk om toe te treden.

 

Leen was een graag geziene gast langs de voetbalvelden op Voorne Putten en net er buiten.

Hij was jarenlang jeugdtrainer bij Hellevoetsluis. Hierna was hij elftalleider bij het tweede elftal en lange tijd wedstrijdsecretaris bij de zondagafdeling van VV Hellevoet.

 

Vanuit bestuursfuncties bij FC Vlotbrug en OHVV, ontstond de bovengemiddelde belangstelling voor het amateurvoetbal en was hij vaak te vinden bij genoemde clubs. Daarnaast reisde hij graag naar VV Hellevoetsluis en FC Vlotbrug om daar naar de wedstrijden te kijken. De verenigingen die hij niet kon bereiken, volgde hij nauwlettend en daar waar er heet nieuws van de naald was, tipte Leen de redactie met deze nieuwtjes.

 

Leen deed voor ons live verslag van de voetbalvelden op zaterdagmiddag, waarbij het in principe de bedoeling was om af te reizen naar de vier Hellevoetse clubs en daarvandaan zijn ongezouten en eerlijke mening van de wedstrijden te geven. 

 

Een bijzonder man is plotseling heen gegaan. We wensen zijn nabestaanden veel sterkte toe met dit ongetwijfeld grote verlies.