· 

2021 Transfernieuws Voetbal.

Vanaf het begin van het kalenderjaar 2021 houden wij op deze plek de transferontwikkelingen bij van de regionale voetbalverenigingen.

25-2-2021.

SC Botlek.

 

SC Botlek heeft zich met een viertal spelers versterkt: Youri van Marion, Pascal van Hor, Hugo Wartna en Ramon Kunst.

 

De 18-jarige Youri van Marion komt over van S.V. Simonshaven. Youri debuteerde op 15-jarige leeftijd in het eerste van S.V. Simonshaven. Hij is een echte rechtsback maar kan ook op de gehele rechterkant spelen. Youri wil graag de uitdaging aangaan om een stapje hoger te gaan voetballen en uiteraard zijn wij hier heel blij mee.

 

Pascal van Hor komt over van GHVV’13. Deze 27-jarige verdediger staat ook zijn mannetje op het middenveld én als back. Pascal brengt de nodige ervaring met zich mee omdat hij in verschillende selectie elftallen heeft gespeeld bij onder meer vv Hekelingen, Meeuwenplaat en GHVV’13. Zijn opa heeft een verleden bij SC Botlek: hij heeft hier jarenlang gevoetbald. Nu komt Pascal dus ook bij deze fantastische club voetballen.

 

Hugo Wartna komt terug van een uitstapje naar S.V. Simonshaven. Hugo heeft heel zijn jeugd bij SC Botlek gevoetbald waarvan een paar jaar bij de selectie. Wij zijn blij dat deze snelle buitenspeler bij ons terugkomt.

 

Ramon Kunst stroomt door van de JO19 van SC Botlek en gaat voor het eerst aansluiten bij de selectie. Ramon is een middenvelder.

Binnenkort komt de technische commissie van SC Botlek met meer selectie nieuws.

25-2-2021. 

vv Zwartewaal.

Met Lucas van der Ven is een nieuwe speler toegevoegd aan de selectie vv Zwartewaal. Hier mede is de selectie compleet.

In navolging van broer Sander zal de 20 jarige Lucas het volgende seizoen ook aansluiten bij vv Zwartewaal. Lucas die op verschillende posities uit de voeten kan is eveneens afkomstig van Nieuwenhoorn. Met zijn komst heeft trainer Dave de Jong de selectie voor het nieuwe seizoen compleet.

Waar de club aan de Sluisweg alleen Melvin Bout ziet vertrekken heeft de selectie aangegeven ook volgend seizoen uit te zullen gaan komen voor vv Zwartewaal. Ook de complete technische staf blijft aan waar de keeperstrainer wederom zal worden verzorgd door Keepersschool Hoeksche Waard.

23-02-2021.

vv Vierpolders.

Joris van Driel staat op het punt zijn voetballoopbaan te hervatten bij vv Vierpolders. Joris zal in seizoen 2021-2022 voor Vierpolders uitkomen.

 

Joris is geen onbekende voor de nieuwkomers én het grootste deel van de huidige groep van Vierpolders.

Het lijkt een herhaling van zetten maar van Driel is ook bij het voormalige SC Voorne begonnen in de jeugd en heeft daar altijd in de hoogste teams gespeeld. In zijn C-junioren periode ook nog bij Sparta gespeeld maar kwam uiteindelijk na de fusie van de beide Brielse voetbalclubs bij v.v. Brielle terecht.

 

Van Driel maakte deel uit van de succesvolle groep die met Brielle 2 in 2015 kampioen 1e klasse werden en promoveerden naar de reserve hoofdklasse. Het was gebrek aan perspectief bij v.v. Brielle dat van Driel in Rozenburg bracht waar hij samen met van den Heuvel tot vaste kracht in Rozenburg 1 uitgroeide.

Door een combinatie van studie, van Driel is gitarist en studeert aan de Rockacademie in Tilburg, en werk moest hij nu bijna twee jaar geleden met pijn in het hart keuzes maken. Hij was gedwongen om aan te kondigen te stoppen met voetballen bij Rozenburg alwaar hij wel eens getypeerd was als de “blonde Iniesta”. Nu van Driel weer meer ruimte in zijn agenda heeft gekregen is zijn passie voor voetbal ook weer boven komen drijven en kiest hij voor de blauwzwarte kleuren van Vierpolders.

 

 

Na de eerdere aankondigingen omtrent de komst van Smits, van den Heuvel en Santra is v.v. Vierpolders dan ook bijzonder verheugd met de komst van Joris van Driel, een creatief brein op het middenveld. Tegelijk mogen we constateren dat hiermee alweer een hereniging zal plaatsvinden in een groep waar voormalig kampioenen elkaar weer zullen ontmoeten.

21-02-2021.

vv Hekelingen.

Patrick Klaris komt aankomend seizoen de selectie van v.v. Hekelingen versterken. De veelzijdige, linksbenige speler komt over van SC Botlek, waar hij jarenlang uitkwam in het 1e elftal. Op zoek naar een nieuw avontuur kwam hij terecht bij v.v. Hekelingen, waar hij in het verleden al eerder gespeeld heeft.

 

Trainer Guy Duijm is verheugd met zijn komst: "Patrick is zeker een toevoeging voor onze selectie, we hebben hem er graag bij. Onze spelersgroep blijft grotendeels intact, alle spelers die ik tot nu toe heb gesproken geven aan het naar hun zin te hebben en graag te willen blijven. De verwachting is dat de enkeling waar nog niet mee is gesproken hier ook positief tegenover zal staan. Aangevuld met onze nieuwe aanwinsten kunnen we aankomend seizoen een mooie selectie neerzetten, waarvan ik hoge verwachtingen heb."

19-2-2021.

vv Rozenburg. 

Keeper Rick Groenendijk komt van SCO’63 naar Rozenburg. Groenendijk die eerder met Peter-Marcel Nauta bij OHVV werkte, heeft zijn opleiding genoten bij de jeugdopleiding van Feyenoord (A, A1 BVO en onder 23). Verder heeft Groenendijk gespeeld bij Spijkenisse, OVV, OHVV en zijn laatste club was SCO’63. Met 30 jarige Rick Groenendijk haalt Rozenburg een ervaren keeper naar West.

 

Foto: Ruud Vermeer. 

17-02-2021. 

vv Vierpolders.

Vierpolders kan wederom bijzonder mooi transfernieuws melden omtrent een tweetal spelers voor het seizoen 2021-2022. Paul Santra en Floris van den Heuvel zullen het komende seizoen voetballen in het blauwzwart van v.v. Vierpolders.

 

Santra en van den Heuvel komen beide over van v.v. Rozenburg en ook zij zijn beslist geen onbekenden voor het merendeel van de huidige selectie van v.v. Vierpolders. In navolging van de eerdere aankondiging dat Brian Smits voor Vierpolders gekozen heeft, hebben zowel Floris als Paul ook besloten om komend seizoen aan de Coosenhoek in de kleuren van Vierpolders te spelen.

 

Paul Santra, voortkomend uit een sterke jeugdlichting van het voormalige SC Voorne, is na de fusie van de beide Brielse voetbalverenigingen Voorne/WRW bij v.v. Brielle terechtgekomen. Santra heeft bij Brielle onder meer de promotie meegemaakt van Brielle 1 in seizoen 2011/2012 naar de 2e klasse en het kampioenschap met Brielle 2 in seizoen 2014/2015 richting hoofdklasse. Voor Santra is het feitelijk ook terugkeren bij Vierpolders. In 2015/2016 speelde hij al een seizoen in het blauwzwart aan de Coosenhoek om daarna in de afgelopen jaren voor Rozenburg uit te komen. Met Rozenburg maakte Paul de promotie mee naar de 2e klasse, om nu dus weer terug te keren bij Vierpolders.

 

Floris van den Heuvel startte zijn voetbalcarrière ook al bij SC Voorne en speelde zoals zoveel van zijn generatiegenoten na de fusie ook bij v.v. Brielle. Met zeventien jaar debuteerde hij al in Brielle 1. Via Brielle 2, inclusief een kampioenschap reserve 1e klasse, kwam van den Heuvel bij Rozenburg terecht. Daar was hij de afgelopen jaren een vaste waarde in Rozenburg 1 en heeft daar mooie dingen mee mogen maken inclusief de promotie van Rozenburg naar de 2e klasse.

 

v.v. Vierpolders is bijzonder verheugd dat zowel Paul als Floris, net als Brian, deel zullen gaan uitmaken van de selectie van v.v. Vierpolders. Een selectie die hiermee verzekerd is van een mooie kwalitatieve impuls en waarmee trainer Hans de Heer zeker mee uit de voeten moet kunnen om een ambitieuze doelstelling voor seizoen 2021/2022 na te kunnen streven.

16-02-2021.

vv Rozenburg. 

Het komende seizoen komt Stefano Tavares naar sportpark West. De tegenwoordige inwoner van Rozenburg was al eerder in beeld bij Rood Gelen, maar had toen al zijn jawoord gegeven aan Alblasserdam. Peter-Marcel Nauta, hoofdcoach en trainer van Rozenburg, wist dat Stefano het niet meer naar zijn zin had bij Alblasserdam en dat de ervaren verdediger ook nog eens op het dorp woont. Voor Nauta was één en één ‘twee’, niet wachten tot andere kapers met de ervaren verdediger aan de haal zouden gaan en wist hij Stefano Tavares aan zijn selectie toe te voegen. 

Floris van den Heuvel en Paul Santra wisselen het shirt van Rozenburg voor het shirt van Vierpolders. De beide spelers geven er de voorkeur aan om nog een aantal jaren met vrienden te spelen bij Vierpolders. 

Foto: Ruud Vermeer.

15-02-2021.

vv Brielle.

Na de eerdere bekendmaking van de eerste namen van de spelers die volgend seizoen in de A-selectie van vv Brielle uit zullen komen, is er opnieuw nieuws te melden. 

Deze keer starten we niet met spelers die bij VV Brielle blijven of over enkele versterkingen voor de selectie van buitenaf, maar over de talenten die kans hebben aan te sluiten.

 

De Technische Commissie van vv Brielle wil het perspectief voor de talenten uit het tweede en/of JO19 nogmaals benadrukken. Het is niet het voornemen om voor alle vertrekkers nieuwe spelers van buitenaf te benaderen. Het is juist belangrijk dat er ook een aantal talenten uit het tweede en/of JO19 hun kans krijgen in de selectie van VV Brielle. Naast het meetrainen, wil de TC ook de mogelijkheid creëren dat er spelers aansluiten bij de wedstrijdselectie van Brielle 1. Talent alleen zal niet genoeg zijn. Leergierig zijn, hard werken en ervoor willen gaan is minstens zo belangrijk. Dit laatste geldt natuurlijk ook voor eenieder die succesvol wil zijn bij het beoefenen van zijn of haar sport. De bedoeling is om uit te gaan van een vaste selectie van 35 spelers. Hiervan komen er uiteindelijk +/- 20 in de A-selectie en de anderen vormen de B-selectie. 

 

Zoals elk jaar zullen er ook aan het eind van dit seizoen spelers zijn die volgend seizoen een nieuwe weg inslaan.

Rephendry Amsterdam heeft na een kort seizoen gekozen voor een nieuwe club, waar hij een basisplaats wil veroveren en zich zo verder wil gaan ontwikkelen. Hij sluit daarbij een terugkeer naar VV Brielle zeker niet uit. Rephendry moet bij Hellevoetsluis voor doelpunten gaan zorgen.

Brian Smits maakt al jaren deel uit van de selectie van VV Brielle, maar wist geen vaste plaats bij de eerste elf te bemachtigen. Volgend seizoen kiest Brian er daarom voor om een vaste waarde te worden bij Vierpolders, waar hij vele bekenden tegenkomt. Met Brian Smits in de gelederen kan Vierpolders komend seizoen hoge ogen gaan gooien in de derde klasse.

Colin Schoors is eveneens al jaren speler van de selectie van VV Brielle, maar wist door ongelukkige blessures op de momenten dat hij juist in vorm geraakte de stap naar de basis niet te maken. Mede door zijn werk met continudiensten heeft Colin besloten om te stoppen met voetbal.

Bob Legierse speelt inmiddels sinds het seizoen 2018-2019 in de selectie van VV Brielle. Bob heeft met regelmaat in het eerste elftal gespeeld en heeft kans gezien om ook bewonderingswaardige resultaten te behalen op de universiteit. Komend seizoen verwacht hij stage/werk in combinatie met studie en voetbal niet meer te kunnen combineren.

 

Al eerder werd vermeld dat Victor de Blok na een aantal leuke jaren in Brielle teruggaat naar Nieuwenhoorn, waar hij als pupil is begonnen met voetbal en vele oude bekenden tegenkomt.

Raoul Gillet heeft in dit korte seizoen, mede door blessureleed, nauwelijks minuten kunnen maken in Brielle 1. Raoul heeft het uitstekend naar zijn zin bij VV Brielle, maar zijn eigen bedrijf slokte steeds meer van zijn tijd op. Hij kiest daarom bewust voor een vereniging die voetbalt op een complex dicht bij zijn directe woonomgeving.

De TC van vv Brielle dankt bovenstaande spelers alvast voor hun inbreng in de selectie. Ze wensen hen een goede toekomst toe, hetzij sportief, dan wel op een ander vlak in hun leven. Uiteraard hoopt de TC de spelers dit seizoen nog in actie te zien om leuk af te sluiten. 

 

En tot slot nog een nieuwtje. Komend seizoen gaat Kevin van la Parra uitkomen voor VV Brielle. Kevin is een 22-jarige snelle vleugelspeler met hoofdklasse-ervaring. Na het doorlopen van de hoogste jeugdelftallen bij Excelsior Rotterdam streek hij neer bij hoofdklasser Capelle. Volgend seizoen laat hij bij VV Brielle zien wat hij in zijn mars heeft.

12-02-2021.

vv Zwartewaal.

Rhafotsky Godoy sluit aan bij vv Zwartewaal.

Waar Dave de Jong zijn selectie voor komend seizoen nagenoeg rond heeft, is extra ervaring zeer welkom aldus de trainer. Vanaf volgend seizoen zal daar mede invulling worden gegeven door de 35 jarige Rhafotsky Godoy.

 

De tegenwoordig in Brielle woonachtige Rhafotsky die na een gesprek met de technische staf zeer enthousiast was over de plannen van de club, kan bogen op een indrukwekkende staat van dienst. Zijn CV laat o.a. zien dat hij het via Nieuwenhoorn (jeugd), Voorne, Bernisse en Hellevoetsluis (selectie) zelfs tot aan de selectie van Aruba heeft geschopt. Weer terug in Nederland is hij o.a. voor Vlotbrug en Abbenbroek uitgekomen.

 

De vereniging is zeer verheugd dat Rhafotsky volgend seizoen te bewonderen zal zijn aan de Sluisweg.

10-02-2021.

vv Zuidland.

Zuidland heeft zijn selectie voor komend seizoen zo goed als rond en kent zoals eigenlijk wel verwacht weinig mutaties. De trainers Tom Larssen, Ricardo Rapmund en technische commissie hebben de afgelopen periode gesprekken gevoerd met alle spelers en die waren grotendeels uitermate positief. “We raken helaas wel twee spelers kwijt. Verdediger Sven van den Boogaerdt gaat studeren en wonen in Tilburg en Nick Koopal keert na twee seizoenen bij ons te hebben gespeeld terug naar Hekelingen. De overige spelers hebben kenbaar gemaakt om komend seizoen het kobaltblauw te zullen verdedigen”, zo geeft Jaap van Sintmaartensdijk, bestuurslid technische zaken, aan.

 

Naast de twee vertrekkers ziet Zuidland ook weer oude bekenden terugkeren op het oude nest. Nadat eerder al Robert Michilsen kenbaar gemaakt had om na twee seizoenen bij Spijkenisse te hebben geacteerd, terug te keren, heeft de zaterdag 3e klasser ook Melvin Bout aan zich weten te binden. De 26 jarige Bout, die ook al eerder bij Zuidland speelde en inmiddels ook woonachtig is in Zuidland, is op meerdere posities inzetbaar. De pas 17 jarige Nick Kruit zal verder aan gaan sluiten bij de eerste groep. “ We zijn natuurlijk blij dat de huidige groep, die veelal uit eigen opgeleide spelers bestaat grotendeels intact blijft. In aanvallend opzicht zijn we echter nog dun bezaaid en zoeken we nog een aanvaller. Maar in de huidige situatie waarin we momenteel verkeren wordt het lastig om deze langs de velden te zoeken”, aldus Van Sintmaartensdijk.

 

Het 2e elftal, waar hoofdtrainer Jeroen Versprille komend seizoen hulp krijgt van Dennis Oomen, ziet het elftal ook bijeen blijven en ziet verder ook een aantal jeugdspelers de overstap maken naar de selectie. 

09-02-2021.

vv Spijkenisse.

Glenn Rijsdijk verlengt zijn verblijf bij vv Spijkenisse.

De stand van zaken bij de Hoofdklasser, leest u in dit overzicht.

09-02-2021.

vv Hellevoetsluis. 

Hoewel hij de keuze had uit meerdere clubs, heeft de 22-jarige Rephendry Amsterdam ervoor gekozen om volgend seizoen de gelederen van Hellevoetsluis te komen versterken. Rephendry had vorig jaar al gesprekken met de technische commissie, maar koos er toen voor om hoofdklasser Spijkenisse te verlaten voor 1ste klasser Brielle. Voor volgend seizoen heeft de geboren Capellenaar er echter toch voor gekozen om voor de Hellevoeters uit te komen. 

08-02-2021.

vv Nieuwenhoorn. 

Met de keuze van Tom van der Leeden om als keeper ook volgend seizoen weer de zwart-witte kleuren te willen verdedigen, is de A-selectie van Nieuwenhoorn voor het voetbalseizoen 2021-2022 nagenoeg rond.
Nieuwenhoorn prijst zich gelukkig met de keuze van Tom om ook volgend seizoen het doel van onze club te blijven verdedigen. Al vanaf de C jeugd is hij nu ruim 10 jaar actief aan de Rijksstraatweg. Hiermee kan Tom inmiddels gerekend worden tot vaste waarde en trouwe “Nieuwenhoornaar”.

08-02-2021.

vv Hekelingen.

Twee nieuwe versterkingen voor v.v. Hekelingen

Voor het komende seizoen heeft v.v. Hekelingen wederom twee nieuwe spelers mogen verwelkomen. Mick Loendersloot en Victor Kriek zullen de selectie komen versterken. Beide spelers hebben reeds een verleden bij de club.

 

Trainer Guy Duijm is verheugd: ‘Deze jongens vullen onze toch al sterke selectie voor het komende seizoen mooi aan. Mick Loendersloot heeft ooit zijn debuut gemaakt in Hekelingen 1. Hij heeft daarna zijn sporen ruimschoots verdiend bij OHVV en Botlek. Nu is het tijd voor deze natuurlijke leider om een nieuwe uitdaging aan te gaan, bij de club waar het voor hem begon. De cirkel is rond!

Victor Kriek heeft ook een verleden bij de club. Deze talentvolle linkspoot kijkt uit naar een terugkeer naar zijn oude club. Hier kan hij de uitdaging aangaan en laten zien wat hij allemaal in zijn mars heeft.  

Naast de al komende versterkingen (Koopal, Robinson & Roos) zullen er weinig tot geen nieuwe spelers meer bij gaan komen. De selectie is aardig compleet, en bovendien willen we onze talentvolle jeugd ook een kans geven.’ 

06-02-2021.

vv Vierpolders.

Ondanks de roerige tijden heeft de technische commissie van v.v. Vierpolders niet stil hoeven zitten in de afgelopen periode. Vierpolders vindt het dan ook geweldig om te kunnen aankondigen dat v.v. Vierpolders zich voor het seizoen 2021 / 2022 zal versterken met Brian Smits. De 26-jarige Smits komt van oorsprong uit een unieke jeugdgeneratie van SC Voorne en heeft na de fusie van SC Voorne met WRW achtereenvolgens bij vv Brielle, Nieuwenhoorn en wederom vv Brielle gespeeld. Smits is daarmee ook een voetballer van een generatie waarvan een aantal spelers al jaren op de velden aan de Coosenhoek actief zijn en waarvan hij zelf ooit al aangaf dat “eens de tijd zou komen dat ze weer samen in één elftal zouden spelen”. 

Vierpolders is zeer verheugd met de komst van Brian die zeker een versterking zal zijn voor 3e klasser Vierpolders.

02-02-2021.

vv Spijkenisse. 

Jari Bendt is de derde speler die van buiten vv Spijkenisse naar de vereniging komt. De 19 jarige is een snelle vleugelaanvaller die zowel links als rechts op de flank kan spelen. Jari heeft in de jeugd gevoetbald bij Smitshoek en Spartaan 20. Komt over van HWD, waar hij is opgevallen in de KNVB bekerwedstrijd tegen vv Spijkenisse. "Jari wil zich graag bij ons verder ontwikkelen en is een speler met veel potentie", aldus onze Technische Commissie. Het overzicht van de selectie 2021-2022, open deze link.

02-02-2021.

vv Hekelingen.

Terwijl de competitie stil ligt, wordt er achter de schermen al hard gewerkt aan een mooie vv Hekelingenselectie voor het volgende seizoen. De vereniging is blij en trots om aan te kunnen kondigen dat in 2021/2022 Nick Koopal (v.v. Zuidland), Clifford Robinson (GHVV) en Mitchell Roos (NBSVV) terugkeren naar het oude nest.

Verder verlopen de gesprekken met de huidige selectiespelers meer dan prima. Met de meeste sterkhouders is al gesproken en tot nu toe zijn er geen jongens die de club verlaten.

Guy Duijm: ‘Ik merk dat jongens weer graag voor v.v. Hekelingen willen spelen. Spelers zoals Clifford en Koopal zijn jongens die even buiten de deur hebben gekeken en hun sporen ergens anders op een hoger niveau hebben verdiend. Wij zijn enorm verheugd met het terugkeren van deze drie spelers die ook echte Hekelingers zijn. Wat dat betreft komen ze thuis in een warm bad.’

29-01-2021.

vv Brielle

VV Brielle moet, na de goede bekerronde en start van de competitie in dit korte seizoen, alweer aan de slag om een representatieve selectie voor volgend seizoen samen te stellen. Net als bij vele andere verenigingen een lastige klus door het missen van inkomsten. 

De Technische Commissie heeft, in deze voor eenieder toch al geen gemakkelijke tijd, veel energie gestopt in het samenstellen van de selectie met af en toe een teleurstelling. Veel spelers van de huidige selectie blijven de club trouw. Uit de gesprekken blijkt dat de spelers het goed naar hun zin hebben bij de eersteklasser uit Brielle. De duidelijk stijgende lijn van zowel individuele prestaties, als teamprestaties dit seizoen hebben hier zeker ook aan bijgedragen. 

Verheugd kunnen wij melden dat van de huidige A-selectie in ieder geval Marcel van den Berg, Jordy Braber, Luke Corver, Alexander van Dommelen, Adam el Fazazi, Guylain Gillet, Marvin Godschalk, Deshney Hoornweg, Zepp Jacobs, Mitchell Lieshout, Nigel Keehnen, Anthony Piqué en Dimitri Poortvliet bij VV Brielle blijven. 

Naast de blijvers heeft VV Brielle ook kans gezien de selectie te versterken. De nieuwkomers zijn de 21-jarige spits Luuk Kraaijeveld (ex-DCV en Capelle), de 21-jarige centrale verdediger Justin Tromp (ex-Spijkenisse en Excelsior Rotterdam) en de 21-jarige linkervleugelverdediger Candido da Conceiçao (ex-Capelle & FC Den Bosch). Victor de Blok gaat na een aantal leuke jaren in Brielle terug naar Nieuwenhoorn, waar hij als pupil begonnen is met voetballen. We wensen hem daar veel voetbalplezier.  

De Technische Commissie is samen met hoofdtrainer Gijs Zwaan nog in gesprek met enkele spelers en zal zeker niet achterover gaan leunen. Binnen enkele weken hopen zij de definitieve selectie bekend te maken, waarbij er qua aantal spelers rekening wordt gehouden met de instroming van potentiële talenten vanuit het tweede elftal en de JO19. 

27 januari 2021.

Vv Nieuwenhoorn.

Na eerder al te hebben gemeld dat het grootste gedeelte van de huidige selectie van Nieuwenhoorn de club ook komend seizoen trouw blijft, kunnen wij met een zekere trots mededelen dat voormalig jeugdlid Victor de Blok de club komt versterken.
Victor is daarmee, na Frank de Regt (Hellevoetsluis) en Unal Bakay (Rozenburg), de 3e aanvulling van de selectie.
Als jong ventje is Victor bij v.v. Nieuwenhoorn begonnen. Na in de jeugd verder bij Sparta BVO en als senior bij achtereenvolgens ASWH, SC Feyenoord en Brielle te hebben gespeeld, keert hij m.i.v. het seizoen 2021-2022 dus terug op het oude en voor hem wel bekende nest aan de Rijksstraatweg.
Met de komst van Victor, die op verschillende posities in de verdediging en als verdedigende middenvelder inzetbaar is, heeft Nieuwenhoorn zijn selectie voor komend het seizoen zo goed als rond.

 

24 januari 2021.

vv Nieuwenhoorn.

In vervolg op de eerdere melding van spelers welke volgend seizoen voor Nieuwenhoorn actief blijven, hierbij de spelers die in het voetbalseizoen 2021-2022 eveneens de zwart-witte kleuren zullen verdedigen:
Danique Wolters; Merijn Wolters; Frank de Regt (komt van Hellevoetsluis); Unal Bayka (keeper, komt van Rozenburg); 
Naast de (eerder) vermelde spelers zullen in het seizoen 2021-2022 tevens de volgende stafleden actief blijven bij v.v. Nieuwenhoorn:
Jory de Zoete (hoofd verzorging en verzorger A-selectie);
Janette van Ham (assistent verzorging en verzorger B-selectie);
René Hes (assistent scheidsrechter A-selectie)
  

19-01-2021.

vv Vierpolders.

In de afgelopen weken is er door de technische commissie bij Vierpolders al uitgebreid gesproken met de spelers uit de selectie. Uitstekend nieuws is het feit dat gemeld kan worden dat de huidige groep intact blijft voor het komende seizoen waarin we hopelijk weer gewoon kunnen voetballen.  

 

Tegelijk worden er tevens oriënterende gesprekken gevoerd met nog enkele mogelijke aanwinsten. Vierpolders en de trainersstaf onder leiding van Hans de Heer waren eerder al een verlenging overeengekomen.

17-01-2021.

vv Nieuwenhoorn. 

Voetbalvereniging Nieuwenhoorn heeft met de eerste spelers voor het seizoen 2021-2022 overeenstemming bereikt over verlenging van de bestaande samenwerking. Het betreft Frank Molendijk; Melvin Winterberg; Mike van der Ruit; Dimitry Gomes Almeida; Tim van der Lijn; Gregory Paula; Jeffrey Burger; Chris Dabagian; Tom Sleeuwenhoek; Yannick O’Callaghan; Lars van Orselen; Tom den Boer.
Met Delano à Cohen is al in een eerder stadium overeenstemming bereikt over een langer verblijf bij Nieuwenhoorn.
Ragip Ozrak, Nelson Costa de Brito en Sander van de Ven verlaten Nieuwenhoorn en gaan voor het seizoen 2021-2022 op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ragip gaat naar vv Spijkenisse; Sander naar vv Zwartewaal.