· 

IJsclub ‘’Nooitgedacht’’ Oudenhoorn bereidt zich voor op een periode van vorst.

Oudenhoorn 5-2-2021

 

Het ziet er naar uit dat het de komende dagen hard gaat vriezen in Oudenhoorn. Daarom bereid de IJsclub zich alvast voor op deze vorstperiode. Schaatsliefhebbers kunnen zich aanmelden voor een tijdslot op de website.

 

De lokale weerman Ed Aldus is gebeld om te vragen hoe we er voor staan. En het ziet er veelbelovend uit. Al veel vrijwilligers zijn druk in de weer om ervoor te zorgen dat IJsclub Nooitgedacht open kan als er voldoende ijs en sneeuw is. In november al hebben de vrijwilligers plannen gemaakt om open te kunnen tijdens de Corona Pandemie onder de verschillende Coronamaatregelen die mogelijk zijn. Met looproutes langs de kantine, een tijdslot-systeem (waar mensen kunnen reserveren) en een gesloten kantine, kan de IJsclub op een verantwoorde manier open.

 

Reserveren van Tijdslots

De IJsclub is alleen open voor leden. Via de website kunnen de leden zich registreren voor een tijdslot van een uur om te gaan schaatsen. Op deze manier zorgt de IJsclub ervoor dat het nooit te druk kan worden.

 

Schaatsen kopen

Heb je nog geen schaatsen? De IJsclub verkoopt schaatsen via de webshop. Deze kan je ophalen op een later moment.

 

Actuele ijssituatie?! 

Kijk voor de actuele ijssituatie en het kopen van schaatsen op de website van de IJsclub: www.ijscluboudenhoorn.nl 


Schaatsen volgens Coronaprotocol.