· 

Jeugdnieuws Voorne Atletiek.

De huidige Coronamaatregelen hebben wat aanpassingen in het jeugd trainingsprogramma van Voorne Atletiek veroorzaakt. Op de verenigingswebsite is een overzicht geplaatst met de voorlopig geldende trainingstijden.

 

Ook heeft de vereniging moeten besluiten de Indoor clubkampioenschappen (6 maart 2021) te schrappen. De vereniging is wel op zoek naar een haalbaar alternatief: Een clubwedstrijddag op de baan.

 

In februari organiseert de vereniging een hartenloop. Voor de jeugd op zaterdag 6 februari 2021. De inschrijving is geopend. Ook niet-leden zijn van harte uitgenodigd om in te schrijven (vóór 5 februari 2021). Deelnemers ontvangen een mooie herinneringsmedaille.

 

Voorne Atletiek heeft weer plek voor nieuwe jeugdleden, zowel bij de pupillen als bij de junioren. Zeker in deze periode is het heerlijk om toch lekker te kunnen sporten. Veel sporten kunnen helaas geen doorgang vinden, maar met onze ruime buitenaccommodatie kan dat gelukkig wel. Laat deze dan contact met ons opnemen via jeugd@voorneatletiek.com of via 1 van jullie trainers!