· 

Ook IJsclub Vooruitgang Zuidland gaat open!

7-2-2021.

IJs en weder dienende, beperkte opening ijsbaan verwacht!

 

Gezien de huidige voorspellingen ligt het voor de hand dat we binnenkort een ijsperiode krijgen. Meest waarschijnlijk kan de krabbelbaan als eerste open, dinsdag 8 of woensdag 9 februari 2021.

In het kader van de geldende covid 19 maatregelen zullen we voorlopig eerst de krabbelbaan openen voor leden t/m 12 jaar, en kinderen tot 10 jaar die geen lid zijn onder begeleiding van een toeziend volwassen lid, alsmede toezichthouders en noodzakelijke medewerkers. Er is geen toegang voor publiek.

 

De kleedkamer en kantine blijven gesloten, dus buiten schaatsen aantrekken. Er zullen banken buiten gezet worden. De toiletten blijven open, overigens is de gehele binnen accommodatie niet toegankelijk voor publiek. Mondkapje verplicht voor boven 12 jaar wanneer binnen voor toiletbezoek.

 

Kinderen t/m 12 hoeven tot niemand afstand te houden of een mondkapje te dragen. Volwassenen dienen een onderlinge afstand van 1,5 meter tot elkaar te houden.

 

Toegangscontrole aan de buitenkant bij het kashokloket, tevens kaartje ophalen. Vragen omtrent uw leeftijd, en naar eventueel corona gerelateerde gezondheidsklachten moeten worden beantwoord.

Aanwijzingen van de toezichthoudende stafleden moeten worden opgevolgd. Deze zijn te herkennen aan hun kleding met opschrift IJSCLUB VOORUITGANG.

 

De baan wordt in elk geval gesloten om uiterlijk 20:00 uur.

Bij te grote drukte wordt de toegang beperkt, en worden tijdvakken ingesteld naar ons inzicht.

Bij eventuele opening van de gehele ijsbaan worden nadere regels gesteld.

 

Indien je al lid bent en nog niet de contributie van 2020-2021 hebt voldaan kun je deze overmaken naar onze rekening:

NL63RABO 0375 9073 86 tnv IJsclub Vooruitgang

De contributie bedraagt voor personen vanaf 14 jaar € 5,00, voor personen van 10 t/m 13 jaar € 3,00. Kinderen t/m 9 jaar hebben gratis toegang. Deze zullen we in het systeem opnemen en kun je je kaartje ophalen bij de ijsbaan zodra we open zijn.