· 

Lesley Pattinama-Kerkhove actief in Zuid-Afrika.

13-2-2021.

Lesley Pattinama-Kerkhove heeft vanochtend na een marathonpartij de halve finale van het ITF toernooi van Potchefstroom (Zuid-Afrika) verloren. Lesley verloor na 2 uur en 43 minuten met 5-7, 6-4, 4-6 van de Hongaarse Anna Bondar. 

 

Vanmiddag speelt Lesley samen met Bibiane Schoofs nog de finale van het dubbelspel (zie hieronder).

Update: 

Lesley Pattinama-Kerkhove en Bibiane Schoofs hebben vanmiddag het dubbeltoernooi in Potchefstroom (Zuid-Afrika) gewonnen. In een gelijk opgaande, spannende strijd versloegen zij met 4-6, 6-3 en 10-6 het Britse koppel Naomi Broady en Eden Silva.  

 

12-2-2021.

Lesley Pattinama-Kerkhove heeft vanochtend in Potchefstroom (Zuid-Afrika) de halve finale bereikt van het ITF toernooi aldaar. Lesley versloeg de Spaanse Eva Guerrero Alvarez met 6-2, 6-4. Ze had daar 1 uur en 22 minuten voor nodig. In de halve finale is de tegenstander Anna Bodar uit Hongarije. 

 

Vanmiddag komt Lesley nog samen met Bibiane Schoofs in actie voor de halve finale in het dubbelspel. Daarin treffen Lesley en Bibiane het Britse koppel Naomi Broady en Eden Silva.

Update:

Lesley en Bibiane hebben zich zojuist geplaatst voor de Dubbel Finale. Ze versloegen het Hongaarse dubbel Bondar/Jani met 6-4, 6-3. In de Finale treffen "onze" dames het Britse koppel Naomi Broady en Eden Silva.

 

11-2-2021. 

Lesley Pattinama-Kerkhove heeft vanochtend in het Zuid-Afrikaanse Potchefstroom de kwartfinale van het enkelspel bereikt. Ze won in de tweede ronde in een uur van de Sada Nahimade uit Burundi. De setstanden waren 6-3, 6-1. In de kwartfinale treft Lesley de Spaanse Eva Guerrero Alvarez.

 

Vanmiddag speelde Lesley samen met Bibiane Schoofs de kwartfinale van het dubbelspel tegen Irina Fetecau (Roemenië) en Dejana Radanovic (Servië). Beide Nederlandse dames wonnen in 1 uur en een kwartier met 6-4 en 6-3 en bereikten de halve finale. Daarin treffen Lesley en Bibiane de Hongaarsen Anna Bondar en Reka-Luca Jani.

 

10-2-2021.

Lesley Pattinama-Kerkhove heeft tijdens het ITF toernooi in het Zuid-Afrikaanse Potchefstroom in de eerste ronde de Tsjechische Miriam Kolodziejova met 7-6, 6-2 verslagen. In de tweede ronde treft de inwoonster van Spijkenisse Sada Nahimana (Burundi).

 

In het dubbelspel komt Lesley uit met Bibiane Schoofs. Het koppel is als eerste geplaatst. In ronde 1 wonnen beide dames met twee keer 6-4 van Ekaterina Makarova (Rus) en Chanel Simmonds (RSA).