· 

vv Zuidland heeft selectie zo goed als rond en kent weinig mutaties.

Zuidland heeft zijn selectie voor komend seizoen zo goed als rond en kent zoals eigenlijk wel verwacht weinig mutaties. De trainers Tom Larssen, Ricardo Rapmund en technische commissie hebben de afgelopen periode gesprekken gevoerd met alle spelers en die waren grotendeels uitermate positief. “We raken helaas wel twee spelers kwijt. Verdediger Sven van den Boogaerdt gaat studeren en wonen in Tilburg en Nick Koopal keert na twee seizoenen bij ons te hebben gespeeld terug naar Hekelingen. De overige spelers hebben kenbaar gemaakt om komend seizoen het kobaltblauw te zullen verdedigen”, zo geeft Jaap van Sintmaartensdijk, bestuurslid technische zaken, aan.


Naast de twee vertrekkers ziet Zuidland ook weer oude bekenden terugkeren op het oude nest. Nadat eerder al Robert Michilsen kenbaar gemaakt had om na twee seizoenen bij Spijkenisse te hebben geacteerd, terug te keren, heeft de zaterdag 3e klasser ook Melvin Bout aan zich weten te binden. De 26 jarige Bout, die ook al eerder bij Zuidland speelde en inmiddels ook woonachtig is in Zuidland, is op meerdere posities inzetbaar. De pas 17 jarige Nick Kruit zal verder aan gaan sluiten bij de eerste groep. “ We zijn natuurlijk blij dat de huidige groep, die veelal uit eigen opgeleide spelers bestaat grotendeels intact blijft. In aanvallend opzicht zijn we echter nog dun bezaaid en zoeken we nog een aanvaller. Maar in de huidige situatie waarin we momenteel verkeren wordt het lastig om deze langs de velden te zoeken”, aldus Van Sintmaartensdijk.  

 

Het 2e elftal, waar hoofdtrainer Jeroen Versprille komend seizoen hulp krijgt van Dennis Oomen, ziet het elftal ook bijeen blijven en ziet verder ook een aantal jeugdspelers de overstap maken naar de selectie.