· 

35 jaar Twirlvereniging TOSS.

Vandaag, maandag 15 februari 2021, is het 35 jaar geleden dat Twirlvereniging TOSS is opgericht. Geen jubileumactiviteiten in verband met de corona maatregelen, maar wel een moment om bij stil te staan.

 

De Twirl Ontspannings Sport Spijkenisse (TOSS) is een kleine vereniging waar het plezier in twirlen voorop staat, tenzij leden een hoger doel hebben. Twirlvereniging TOSS beoefent de sport op diverse locaties in Spijkenisse en Zuidland. Naast het twirlen maakt de vereniging ook leuke uitstapjes met de leden.

 

In de twirlwereld is de ‘toss’ ook de naam van het gooien van de baton en dat geeft de verenigingsnaam daarmee iets “extra’s”.

 

Voor meer informatie zie de verenigingswebsite hier.

Op de Facebookpagina staat de vereniging uitgebreid stil bij het jubileum met foto's en filmpjes. Hierbij de link.