· 

Vissers HSV Het Voornse Kanaal weer naar de waterkant

De controleurs van de Hellevoetse Visvereniging HSV Het Voornse Kanaal schreven het volgende naar hun leden.

 

Nu dat de winterpret is afgelopen, de schaatsen terug in het vet en het ijs begint te smelten, zullen er weer veel vissers naar de waterkant vertoeven. Heerlijk weer langs de waterkant hun hobby beoefenen.

De ene gaat weer achter de 30 pond karper aan, de ander achter de rovers en sommige achter de dikke Platte.

 

Ook de controleurs gaan weer vaker op pad. Zij contoleren niet alleen of de visser de juiste documenten bij zich heeft, maar zijn de ogen en de oren van de vereniging. Zij luisteren naar de vissers en nemen de zorgen en ook de positieve verhalen mee naar het bestuur zodat die het voor elke tak van visserij het beter kunnen maken zodat de vissers met volle teugen kunnen genieten van hun hobby in het mooie vereniging water.

 

Nachtvissen.

Vorig jaar zijn we begonnen met de nachtkaarten, die verkrijgbaar zijn de Hengelsportwinkel De Catfish. Alleen de leden van Hengelsportvereniging HSV Het Voornse Kanaal kunnen daar zo’n kaart kopen.

Vissers zonder nachtkaart mogen tot 2 uur na zonsondergang en 1 uur voor zonsopgang vissen. Nachtvissen vanaf de wallen is verboden. Daarvoor geldt dezelfde regel. Houd er ook rekening mee dat er vanaf de wallen alleen gevist mag worden onder een paraplu, dus geen brollies en of bivvy’s.

 

Lees alstublieft de regels in de verenigingsboekje, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

 

Wij als controleurs wensen u een visrijk jaar met vele strakke lijnen.