· 

Lesley Pattinama-Kerkhove speelt tweede ITF toernooi op rij in het Zuid-Afrikaanse Potchefstroom.

Lesley Pattinama-Kerkhove neemt na vorige week ook deze week deel aan een ITF Hardcourttoernooi in het Zuid-Afrikaanse Potchefstroom.

 

19-2-2021 

Helaas een vroegtijdig einde aan het ITF hardcourttoernooi voor Lesley Pattinama-Kerkhove. Ze vanochtend in de kwartfinale toch wel enigszins verrassend het onderspit tegen de Liechtensteinse Kathinka von Deichman. De setstanden waren 4-6 en 2-6. Lesley was als 1e geplaatst.

Gisteren verloor Lesley met Bibiane Schooofs al in de kwartfinale van het dubbelspel.

 

18-2-2021.

Lesley Pattinama-Kerkhove heeft vanochtend vroeg op eenvoudige wijze de kwartfinale bereikt van het ITF toernooi in Potchefstroom. Ze versloeg de Egyptische Sandra Samir met 6-2 en 6-0.

Morgen speelt Lesley in de kwartfinale tegen de Liechtensteinse Kathinka von Deichmann.

 

Vanmiddag heeft Lesley zich samen met Bibiane Schoofs in de kwartfinale vergist in het Russische duo Miriam Kolodziejova/Jesica Maleckova. Lesley en Bibiane, als 1e geplaats en vorige week nog verliezend finalist, wonnen de eerste set nog wel met 6-4, maar moesten daarna de eer aan de tegenstanders laten: 2-6, 6-10. Een onverwacht vroegtijdig einde van het dubbel.

 

17-2-2021. 

Bij de laatste 32 van het enkelspel speelde Lesley vanochtend haar eerste ronde tegen de Zwitserse Svenja Ochsner. Ze won na anderhalf uur met 6-3 en 7-5 van de Zwitserse. In de tweede ronde speelt Lesley tegen de Egyptische Sandra Samir. 

 

In het dubbelspel probeert Lesley met Bibiane Schoofs deze week wél de winst te pakken. Vorige week verloor het koppel de finale. De start is in ieder geval goed. De eerste ronde werden de Zweedse Mirjam Björklund en Britse Jodie Anna Burrage met 6-2, 7-6 (5) achter gelaten. In de kwartfinale volgen nu de Russinnen Mirjam Kolodziejova en Jesica Maleckova.